8 νέες σουίτες στο ξενοδοχείο Calilo στην Ίο

22-01-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την προσθήκη 8 νέων σουιτών οι οποίες θα λειτουργήσουν το 2020 μαζί με νέες πισίνες, 5 μίλια νέων μονοπατιών πεζοπορίας και νέες ιδιωτικές εγκαταστάσεις στις παραλίες Κάλαμος, Τρυπητή και Πικρή Νερό, ανακοινώνει σήμερα το πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο Calilo στην Ίο.

Το ξενοδοχείο άνοιξε το προηγούμενο καλοκαίρι με 30 σουίτες στην παραλία Παπάς, και η προσθήκη των 8 νέων θα προσφέρει πιο πολυτελείς και ιδιωτικές εμπειρίες διαμονής.

Όλες οι σουίτες διαθέτουν μεγάλους εξωτερικούς χώρους που περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες ενός ή πολλαπλών επιπέδων, ξαπλώστρες και εξωτερικά λουτρά καθώς και εντυπωσιακούς μαρμάρινους εσωτερικούς χώρους οι οποίοι είναι επιμελημένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

Στις σουίτες και σε όλο το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες θα βρίσκουν μοναδικά έργα τέχνης και επίπλωση του Άγγελου Μιχαλόπουλου, συγγραφέα, καλλιτέχνη και συνιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με τη σύζυγό του, Βασιλική Πετρίδου.

Εάν οι επισκέπτες επιθυμούν εκδρομές, η υπηρεσία υποδοχής του ξενοδοχείου φροντίζει για ανάλογα προγράμματα ενώ για όσους μένουν τουλάχιστον 5 βραδιές, προσφέρονται μεταφορές με ελικόπτερο ή πλωτό μέσο από τη Σαντορίνη ή τη Μύκονο, καθώς το νησί δεν διαθέτει αεροδρόμιο.

Το ξενοδοχείο υπόσχεται ιδιωτικότητα, πολυτέλεια, κουλτούρα, φυσικό περιβάλλον και διασκέδαση. Το Calilo, η ονομασία του οποίου προέρχεται από τη φράση «Create A Life», επιδιώκει να αποτελέσει μια όαση διασκέδασης και χαλάρωσης για τους επισκέπτες.

Επιπλέον, οι αειφόρες πρακτικές δε λείπουν από τη λειτουργία του. Για τη διαφύλαξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και την προστασία της από την περιβαλλοντική υποβάθμιση, οι ιδιοκτήτες ανέβαλλαν επί μια δεκαετία να κατασκευάσουν το ξενοδοχείο έτσι ώστε να καταλήξουν πώς θα προέβαιναν στην επένδυση με υπεύθυνο τρόπο.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή, εκτός από το ξύλο, το σίδερο, το γυαλί και το τσιμέντο, παράγονται τοπικά και στις εργασίας απασχολήθηκαν ντόπιοι τεχνίτες. 

Το Calilo λειτουργεί από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Το Calilo, μαζί με το ξενοδοχείο Agalia (διαθέτει 17 σουίτες), είναι ιδιοκτησίας της εταιρίας LuxurIos.

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων