Συνεργασία του TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel με το Ίδρυμα Γουλανδρή

12-12-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel παρουσίασε στις 26 Νοεμβρίου τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή για την κάλυψη τον εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων,  σε μια ατμοσφαιρική γιορτή γεύσης και μουσικής με  Χριστουγεννιάτικο χρώμα και καλεσμένους επαγγελματίες από το χώρο των event organizing, εταιρείες επικοινωνίας και διαφήμισης, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες.

Με εμπειρία 25 χρόνων, η ελληνική γαστρονομία, η γεύση υψηλού επιπέδου και η αρτιότητα παραγωγής,  αποτελούσαν πάντα τον πυρήνα του οράματος του TRUE Catering.

Με την έναρξη λειτουργίας του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, το TRUE Catering αποκτά έναν νέο, πολύτιμο συνεργάτη και σχεδιάζει καινούργιες εμπειρίες αισθητικής απόλαυσης, ικανές να καλύψουν στο έπακρο τις ανάγκες μιας άψογης εκδήλωσης. Το κτήριο του Ιδρύματος στο Παγκράτι αποτελεί το νέο ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση εκδηλώσεων προσωποποιημένων απαιτήσεων. Το εντυπωσιακό αμφιθέατρο, ο χώρος των περιοδικών εκθέσεων, η ταράτσα του νεοκλασικού είναι μόνο μερικά από τα σημεία στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, επίσημα δείπνα, cocktail parties, εταιρικά συνέδρια, παιδικές εκδηλώσεις, workshops, και, φυσικά, κορυφαία χριστουγεννιάτικα happenings.

Την εκδήλωση πού είχε πολύ μεγάλη προσέλευση, έντυσε μουσικά με τις επιλογές της στα πλατώ η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, την διακόσμηση επιμελήθηκε η Fleria Trends Νίνα Ιωαννίδου, τη φωτιστική  και ηχητική επιμέλεια έκανε  η Music Vibes

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering I TRUE Catering, Νίκος Νικολαΐδης, Γενικός Διευθυντής Radisson Blu Park Hotel, Μάρη Δεβερίκου, Managing Director Radisson Blu Park Hotel, Κατερίνα Μαρκαδάκη, Διευθύντρια Ανάπτυξης Πόρων του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Ραδιοφωνική Παραγωγός

διαβάστε ακόμα

Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά