Το TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel παρουσίασε στις 26 Νοεμβρίου τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή για την κάλυψη τον εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, σε μια ατμοσφαιρική γιορτή γεύσης και μουσικής με Χριστουγεννιάτικο χρώμα και καλεσμένους επαγγελματίες από το χώρο των event organizing, εταιρείες επικοινωνίας και διαφήμισης, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες.
Με εμπειρία 25 χρόνων, η ελληνική γαστρονομία, η γεύση υψηλού επιπέδου και η αρτιότητα παραγωγής, αποτελούσαν πάντα τον πυρήνα του οράματος του TRUE Catering.
Με την έναρξη λειτουργίας του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, το TRUE Catering αποκτά έναν νέο, πολύτιμο συνεργάτη και σχεδιάζει καινούργιες εμπειρίες αισθητικής απόλαυσης, ικανές να καλύψουν στο έπακρο τις ανάγκες μιας άψογης εκδήλωσης. Το κτήριο του Ιδρύματος στο Παγκράτι αποτελεί το νέο ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση εκδηλώσεων προσωποποιημένων απαιτήσεων. Το εντυπωσιακό αμφιθέατρο, ο χώρος των περιοδικών εκθέσεων, η ταράτσα του νεοκλασικού είναι μόνο μερικά από τα σημεία στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, επίσημα δείπνα, cocktail parties, εταιρικά συνέδρια, παιδικές εκδηλώσεις, workshops, και, φυσικά, κορυφαία χριστουγεννιάτικα happenings.
Την εκδήλωση πού είχε πολύ μεγάλη προσέλευση, έντυσε μουσικά με τις επιλογές της στα πλατώ η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, την διακόσμηση επιμελήθηκε η Fleria Trends Νίνα Ιωαννίδου, τη φωτιστική και ηχητική επιμέλεια έκανε η Music Vibes
Στη φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering I TRUE Catering, Νίκος Νικολαΐδης, Γενικός Διευθυντής Radisson Blu Park Hotel, Μάρη Δεβερίκου, Managing Director Radisson Blu Park Hotel, Κατερίνα Μαρκαδάκη, Διευθύντρια Ανάπτυξης Πόρων του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Ραδιοφωνική Παραγωγός