Ramada by Wyndham: Νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στα ξενοδοχεία- Ποιο ελληνικό συμμετέχει

04-12-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Από την παραδοσιακή ζωγραφική με καφέ στην Αιθιοπία μέχρι τα εργαστήρια φωτογραφίας στην Ελλάδα, το νέο πρόγραμμα των ξενοδοχείων Ramada by Wyndham αναδεικνύει την τοπική κουλτούρα των προορισμών τους.

Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται «Discovering Red» και προσκαλεί τους επισκέπτες των ξενοδοχείων να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα κάθε προορισμού μέσα από μεγάλο εύρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. 

Το πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από το κόκκινο χρώμα του brand και περιλαμβάνει τοπικές, καλλιτεχνικές και μουσικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στις γειτονιές.

Οι τοπικές δραστηριότητες προγραμματίζονται και σχεδιάζονται από ντόπιους οι οποίοι παρουσιάζουν στους επισκέπτες νέους προορισμούς και άγνωστα μέρη.

Στα ξενοδοχεία Ramada by Wyndham που μετέχουν στο πρόγραμμα είναι και το Ramada Plaza by Wyndham Thraki, το οποίο προσφέρει εργαστήρια φωτογραφίας σε συνεργασία με ντόπιους φωτογράφους και τα αδέρφια Σωτήρη και Νίκο Ζωάκη. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να συμμετέχουν στα εργαστήρια σε μικρά γκρουπ και να εξερευνούν τον προορισμό γύρω από το ξενοδοχείο με τις φωτογραφικές τους μηχανές. Στα εργαστήρια μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε, ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες φωτογράφοι.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος EMEA της Ramada by Wyndham, κ. Δημήτρης Μανίκης, το brand είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τη φιλοξενία του, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να ανακαλύπτουν νέους προορισμούς και οι επισκέπτες νιώθουν την ανάγκη να αποκομίζουν αυθεντικές εμπειρίες από παντού. Με το νέο πρόγραμμα θα προσφέρουμε στους ταξιδιώτες νέους τρόπους γνωριμίας τους με τον κόσμο, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες.

Το πρόγραμμα «Discovering Red» προσφέρει δραστηριότητες είτε δωρεάν είτε με χρέωση έως 100 ευρώ το άτομο.

Η Ramada by Wyndham διαθέτει πάνω από 870 ξενοδοχεία σε 60 χώρες.

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη