Ξενοδοχεία: Εντοπίσαμε το φθηνότερο δωμάτιο στον κόσμο, αλλά θα μένατε σε αυτό; (video)

22-11-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το φθηνότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο βρίσκεται στο Asahi Ryokan στο Τόκιο και προσφέρεται έναντι 1 δολαρίου ανά διανυκτέρευση.

Εάν αναρωτιέστε για το παράδοξο της τιμής του, και σκέφτεστε ότι υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στη διαμονή και γι’ αυτό προσφέρεται στους επισκέπτες σε μια τόσο εξευτελιστικά χαμηλή τιμή, έχετε δίκιο.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν τοποθετήσει κάμερες σε αυτό, προσφέροντας φθηνή φιλοξενία αλλά υπό τα αδιάκριτα μάτια, δυνητικά, ολόκληρου του πλανήτη καθώς όλες οι κινήσεις του επισκέπτη θα μεταδίδονται σε ζωντανή μετάδοση βίντεο στο διαδίκτυο, στο κανάλι του ξενοδοχείου στο YouTube, καθόλη τη διάρκεια της διαμονής.

Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για αυτό το δωμάτιο του ξενοδοχείου και οποιοσδήποτε αποφασίσει να κάνει την κράτηση θα πρέπει να συμφωνήσει ώστε να βιντεοσκοπτείται όλο το 24ωρο και να προβάλλεται ζωντανά στους 2.800 συνδρομητές του καναλιού του ξενοδοχείου στο Youtube.

H μοναδική δυνατότητα για ιδιωτικότητα προσφέρεται στο μπάνιο και σε έναν χώρο δίπλα στο μπάνιο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αλλάζουν ρούχα.

Οι επισκέπτες του δωματίου θα μπορούν να κλείνουν φυσικά τα φώτα όμως το άγρυπνο μάτι της κάμερας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Επίσης, οι επισκέπτες θα πρέπει να αποφεύγουν ασεβείς πράξεις μπροστά στην κάμερα.

διαβάστε ακόμα

Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων