Συζητήσεις με επενδυτή για την αγορά του Πόρτο Καρράς- Ενδιαφερόμενος φέρεται ο Ιβάν Σαββίδης

31-10-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με επενδυτή για το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς βρίσκεται η Τεχνική Ολυμπιακή, όπως γνωστοποίησε η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής φέρεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης του Μακεδονία Παλάς και του πρώην Ξενία Παλιουρίου Χαλκιδικής, όπου σχεδιάζει επένδυση 80 εκατ. ευρώ για τουριστικό συγκρότημα.

Η ανακοίνωση της Τεχνικής Ολυμπιακής έχει ως εξής:

Σε συνέχεια της από 21.1.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από επενδυτές, αποφάσισε με γνώμονα το συμφέρον της Εταιρείας, να εισέλθει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με επενδυτή, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. Υπενθυμίζεται, συναφώς, ότι η Εταιρεία έχει εισφέρει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ A.E. στην εταιρεία με την επωνυμία «T.O INTERNATIONAL HOLDING Ltd». Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα εξέλιξη επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία φέρεται να ζήτησε επιτάχυνση των διαδικασιών για την αδειοδότηση της επένδυσης στην έκταση του πρώην Ξενία Παλιουρίου, που αγόρασε από το ΤΑΙΠΕΔ το 2013. 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι