Η Marriott αγόρασε το εμβληματικό ξενοδοχείο W στη Ν. Υόρκη

18-10-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Marriott ανακοίνωσε την αγορά του ξενοδοχείου W New York - Union Square, 270 δωματίων, στην καρδιά του Μανχάταν, έναντι 206 εκατ. δολαρίων, και σκοπεύει να το ανακαινίσει.

Η αλυσίδα επιθυμεί να μετατρέψει το ξενοδοχείο σε μια επίδειξη αιχμής των W Hotels, αναβαθμίζοντας την στρατηγική της εταιρίας ώστε να αναζωογονήσει το brand στη Β. Αμερική. 

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο από τη Νέα Υόρκη για να αποκαλύψουμε στον κόσμο το μέλλον του brand W Hotels, επομένως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την εξαγορά και τη μοναδική δυνατότητα που αντιπροσωπεύει για τον επανακαθορισμό της στρατηγικής μας, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marriott International, Arne Sorenson.

Όταν η W λανσαρίστηκε ως ένα μοναδικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, 21 χρόνια πριν, με εντυπωσιακό ντιζάιν και τολμηρή προσέγγιση στη νυχτερινή διασκέδαση, άλλαξε την αντίληψη του κόσμου για τα ξενοδοχεία, δήλωσε. Όπως εξήγησε, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης για τέτοιες εμπειρίες από τους σύγχρονους ταξιδιώτες και της παγκόσμιας εξάπλωσης του brand, διαβλέπουμε ατέλειωτες προοπτικές για αυτό όσον αφορά τους ιδιοκτήτες, τους κατασκευαστές, τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο 201 Park Avenue South, έχει 20 ορόφους και διαθέτει την ιστορική αρχιτεκτονική Beaux Arts. Προσφέρει δε πανοραμική θέα στο Union Square.

Το κτίριο ήταν το 1911 η έδρα της Guardian Life Insurance Company of America και το 2000 άνοιξε ως  W New York - Union Square, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ επισκεπτών και ντόπιων. 

Στην ανακαίνιση στόχος θα είναι να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες για ένα ενυπόγραφο σπα με κοινωνική σφραγίδα και ένα εστιατόριο.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι