Wyndham: Νέες καινοτόμες υπηρεσίες σε συνεργάτες franchise σε όλο τον κόσμο

27-09-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σχέδια αναβάθμισης της θέσης της ως κορυφαίου παγκόσμιου παρόχου ξενοδοχειακών brand με επιλεγμένες υπηρεσίες παρουσίασε η Wyndham Hotels & Resorts κατά το πρώτο παγκόσμιο συνέδριό της ως ανεξάρτητη ξενοδοχειακή εταιρία, δίνοντας έμφαση στους σχεδόν 6.000 συνεργάτες franchise.

Η Wyndham, με 9.200 ξενοδοχεία σε πάνω από 80 χώρες, αποκάλυψε πρωτοβουλίες της για την αναβάθμιση των brand της, για την παροχή πρόσθετων πόρων στους ιδιοκτήτες της, για την ανάπτυξη της παρουσίας της και για την ικανοποίηση των αναγκών των σύγχρονων ταξιδιωτών. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Geoff Ballotti, τα brand θα αναβαθμιστούν μέσω της καινοτομίας στην ποιότητα και το ντιζάιν, τη λειτουργική αποτελεσματικότητα, τη στρατηγική ανάπτυξη και την εμπειρία επισκεπτών.

Η εταιρία παρουσίασε τη νέα εικόνα των Days Inn® by Wyndham, η οποία περιλαμβάνει νέο πακέτο εσωτερικής διακόσμησης για τα 1.400 ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον ήλιο, με φωτεινά και αέρινα δωμάτια και τέχνη με επίκεντρο τον ήλιο.

Το Wyndham Garden® brand θα επανατοποθετηθεί στην αγορά με νέο πρωτότυπο εξωτερικών και εσωτερικών χώρων που λέγεται Arbor και προσφέρει σύγχρονη αισθητική επηρεασμένη από τη φύση, και σχεδιασμένη ώστε να μειώνει το κόστος.

Εισάγει δε ένα νέο πρωτότυπο που συνδυάζει τη μακροχρόνια διαμονή στις Hawthorn Suites με το La Quinta και απευθύνεται σε μεγάλο εύρος ταξιδιωτών. 

Αλλάζουν και οι εσωτερικοί χώροι στα AmericInn® by Wyndham με επιρροές από τα σύγχρονα καταλύματα, ανανεώνοντας τους σύγχρονους εξωτερικούς χώρους αλλά διατηρώντας την κληρονομιά του brand. Eσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι αντιπροσωπεύουν το πρωτότυπο τέταρτης γενιάς του brand.

Στόχος της Wyndham είναι να απευθυνθεί σε μεγαλύτερη μερίδα της αυξανόμενης μεσαίας τάξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε νέα brand σε νέες αγορές: τα Days Inn στη Ν. Ζηλανδία, Microtel στην Κίνα, Ramada® by Wyndham στην Αρμενία, Wyndham® στη Μαλαισία, Wyndham Garden στην Αργεντινή κτλ.

Στο κομμάτι της ψηφιακής τεχνολογίας, η Wyndham επενδύσει το Wi-Fi, έτσι ώστε οι συνεργάτες franchise να έχουν πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες ασύρματων δικτύων με ποιοτικές συσκευές και εξοπλισμό χαμηλότερου κόστους (Wyndham Wi-Fi). Οι ξενοδόχοι θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτικό εξοπλισμό wi-fi, επαγγελματική ιστοσελίδα, μεγάλες δυνατότητες πλοήγησης στο διαδίκτυο για τους επισκέπτες και δυνατότητα one-stop shopping για υποστήριξη.

Επιπλέον, η εταιρία λανσάρει νέα εφαρμογή για κινητά την Άνοιξη του 2020 προσφέροντας άμεσες κρατήσεις, διαχείριση λογαριασμών και άλλες υπηρεσίες ξενοδοχείου. Επιπλέον, η εφαρμογή θα προσφέρει προσωποποιημένες εμπειρίες για τα μέλη του προγράμματος Wyndham Rewards.

διαβάστε ακόμα

Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα
Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα
Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024
Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας
Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας