Νέα υπηρεσία Sani Suite Collection από το Sani Resort

20-09-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μία νέα υπηρεσία εγκαινίασε το Sani Resort, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις της νέας τουριστικής εποχής, η οποία επιτάσσει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στην εμπειρία της φιλοξενίας.

Ειδικότερα, η νέα υπηρεσία υπόσχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία των διακοπών και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών στις exclusive σουίτες του Sani Resort.

Η Sani Suite Collection έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει το απόλυτο επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης και προσωποποιημένης φιλοξενίας πριν από την άφιξη, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής, αλλά και κατά την αναχώρηση του ταξιδιώτη. Μεταξύ άλλων, η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει από κρατήσεις για εστιατόρια και θεραπείες spa μέχρι υπηρεσία βρεφονηπιακού σταθμού και εξατομικευμένες δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους. Επιπλέον, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει τις παροχές του δωματίου του στις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες.

Αναλυτικά, κατά την υποδοχή του επισκέπτη, πραγματοποιείται  γρηγορότερα η διαδικασία του check-in. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της διαμονής, ο επισκέπτης απολαμβάνει μια σειρά από δωρεάν αποκλειστικά προνόμια, όπως προσωπικό σοφέρ, ξεχωριστό τμήμα της παραλίας για πιο προσωπικές στιγμές αλλά και την καινοτομία του E-concierge, μέσω της εφαρμογής What’s App, για κρατήσεις δείπνων, VIP services, φροντίδα παιδιών, ιδιωτικές εκδρομές. Παράλληλα, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες για βρέφη  σε συνεργασία με τη Carol Mae Consulting. Επιπροσθέτως, σε κάθε σουίτα οι αποκλειστικές παροχές συμπεριλαμβάνουν επιλογή μαξιλαριών, πολυτελείς επώνυμες κρεμάστρες, ψάθινες τσάντες παραλίας, αποκλειστικά προϊόντα περιποίησης Anne Semonin και επιλογή από πετσέτες.

Τέλος, υπηρεσία Sani Suite Collection είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες που διαμένουν σε σουίτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων σε όλο το Sani Resort, σε όλες τις deluxe σουίτες του Sani Dunes, καθώς και σε όλες τις σουίτες του Sani Asterias.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο