Πρωτοφανής συμφωνία στα ξενοδοχεία: Μέσω Expedia οι υπηρεσίες διανομής της Marriott

17-09-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι Expedia Group και Marriott International ανακοίνωσαν σήμερα οτι στο πλαίσιο της συμφωνίας τους από τον Απρίλιο του 2019, η Expedia γίνεται ο αποκλειστικός βελτιωμένος παγκόσμιος διανομέας των τιμών χονδρικής, διαθεσιμότητας και περιεχομένου της Marriott σε ένα δίκτυο παγκόσμιων παρόχων ταξιδίων, από τις 15 Οκτωβρίου του 2019. Στο πλαίσιο αυτό, η Marriott θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την αναδιανομή των τιμών της εταιρίας και της διαθεσιμότητας σε τρίτους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών. 

Αυτό σημαίνει ότι όσοι πωλούν υπηρεσίες της Marriott (τουρ οπερέιτορ, τουριστικά γραφεία κτλ.) δεν θα έχουν πρόσβαση πια στις τιμές των ξενοδοχείων της και στη διαθεσιμότητα δωματίων απευθείας από τη Marriott αλλά από την Expedia Partner Solutions.

Πρόκειται για πρωτοφανή συμφωνία στην παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας.

Το νέο μοντέλο θα μειώσει τα κόστη της Marriott και θέματα πολυπλοκότητας καθώς επίσης ζητήματα καταναλωτών που συνδέονται με την τρέχουσα αγορά αναδιανομής.

Μέσα από τη συμφωνία, η Marriott θα αναβαθμίσει την ηγετική τεχνολογία και υπηρεσίες της Expedia δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο αναδιανομής των υπηρεσιών της Marriott.

Το μοντέλο αυτό που προσφέρει το τμήμα επαγγελματικών σχέσεων της Expedia, Expedia Partner Solutions, θα περιορίσει την περιπλοκότητα και αναποτελεσματικότητα της σύγχρονης αναδιανομής.

Θα προσφέρει επίσης σταθερή και αξιόπιστη εμπειρία αγορών στους ταξιδιώτες, διασφαλίζοντας ακριβείς περιγραφές ξενοδοχείων, τιμών δωματίων και χρεώσεων μέσα από γνωστούς και ασφαλείς τρίτους παρόχους.

διαβάστε ακόμα

Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα
Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα
Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024
Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας
Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας