Accor: Νέο καινοτόμο κόνσεπτ για μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας σε φορητά καταλύματα

16-09-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την πιο πρόσφατη δημιουργία τους που περιστρέφεται γύρω από ένα νομαδικό κόνσεπτ φιλοξενίας και βασίζεται στην επιτυχία της πρότασης Flying Nest αποκάλυψαν οι ομάδες του εργαστηρίου καινοτομίας της ξενοδοχειακής αλυσίδας Accor.

Το The Loft, όπως ονομάζεται, έχει σχεδιαστεί ως μια νομαδική, αυτόνομη και πολυτελή προέκταση του Flying Nest, ενισχύοντας τη θέση του ομίλου στην αγορά φιλοξενίας φορητών pop-up καταλυμάτων, που βασίζεται στη στρατηγική της Accor Live Limitless.

Στόχος είναι να προσφέρονται αποκλειστικές εμπειρίες στην καρδιά των εκδηλώσεων, στην εξοχή ή σε ασυνήθιστες περιοχές. Συνεπώς, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, από γάμους και σαββατοκύριακα για αποτοξίνωση από την καθημερινότητα μέχρι φεστιβάλ, με την εγγύηση οτι κάθε στιγμή της εμπειρίας διαμονής θα είναι μοναδική.

Το The Loft ήταν αποτέλεσμα της παρατήσης των τάσεων της ταξιδιωτικής αγοράς καθώς και μιας τάσης: της έλλειψης ξενοδοχειακών λύσεων που συνδυάζουν άνεση και εγγύτητα σε μεγάλες εκδηλώσει και της αυξανόμενης ζήτησης από τους ταξιδιώτες για μοναδικές εμπειρίες.

Το νέο κόνσεπτ σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τις ομάδες Design του ομίλου καθώς και με εξωτερικούς συνεργάτες-ειδικούς, όπως ο γάλλος σπεσιαλίστας μετατροπών οχημάτων Gruau, το Penson Studio και το αρχιτεκτονικό γραφείο D+B.

Ο στόχος του κόνσεπτ είναι τριπλός: Πρακτικότητα, ποιότητα και στυλάτο ντιζάιν. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που εξισορροπεί τον χώρο, το βάρος και την φορητότητα παρά τους τεχνικούς περιορισμούς.

Το Loft διαθέτει καθιστικό επιφάνειας 30 τ.μ., ενεργειακή αυτονομία για 3 ημέρες και παροχή νερού για 6 άτομα, 1 διπλό κρεβάτι στο ισόγειο και 4 μονά ή 2 διπλά στον πρώτο όροφο, ταράτσα, εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ