Ανοίγει τον Αύγουστο το νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα ibis Styles Athens Routes (φωτό)

23-07-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει στις 10 Αυγούστου το νέο ξενοδοχείο ibis Styles Athens Routes, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, μέλος του οικονομικού brand της αλυσίδας Accor,

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο διαθέτει 89 δωμάτια, με μοντέρνα στοιχεία τέχνης, που αναδεικνύουν την κλασσική παράδοση της αρχαίας Ελλάδας και δημιουργούν μια ζωντανή και φρέσκια ατμόσφαιρα, για μια ολοκληρωμένη Αθηναϊκή εμπειρία. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει το μπαρ “All day Routes” και το μπαρ στην ταράτσα "SKYe Routes" (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο), δύο εστιατόρια, το “Colors” στον χώρο της υποδοχής του ξενοδοχείου, και το “SKYe Routes” στην ταράτσα (εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο) και τρεις αίθουσες συναντήσεων. Επιπλέον, το νεόδμητο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν εσωτερικό πάρκινγκ, δωρεάν wi-fi και καλωσορίζει τα κατοικίδια. 
Σε ένα βιοκλιματικό κτίριο, ιδιοκτησία της G. Lymperakis Invest OE, το ibis Styles Athens Routes είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη λειτουργία των Sofitel Athens Airport, Novotel Athens και ibis Styles Heraklion central, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της Accor για περαιτέρω ανάπτυξη στη χώρα μας.
Το ξεχωριστά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι πλήρως εναρμονισμένα με την ταυτότητα του brand ibis Styles, το οποίο προσφέρει μοναδικά ξενοδοχεία σε επίπεδο design, άνεσης και προσωπικότητας, καθώς και ποιοτική εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό, χαρακτηριστικά στοιχεία της Accor Group.
To brand περιλαμβάνει πολλαπλές υπηρεσίες ειδικά για παιδιά και οικογένειες. Τον Δεκέμβριο του 2018, το δίκτυο απαρτίζονταν από περισσότερα από 470 ξενοδοχεία και 48.800 δωμάτια σε 48 χώρες.
 
 
 
 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google