Radisson Blu Park: Ολική ανακαίνιση δωματίων και νέα γενική διεύθυνση στο 5* ξενοδοχείο!

17-07-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ανέλαβε ο Νίκος Ε. Νικολαΐδης από αρχές Ιουνίου στο Radisson Blu Park Hotel, το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που ανήκει στην ομπρέλα του διεθνούς ομίλου RADISSON HOTEL GROUP, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους παγκοσμίως.

Σε συνέντευξή του ο κος Νικολαΐδης δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του πολυτελούς ξενοδοχείου τη συγκεκριμένη περίοδο, όπου ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών.

Τα νέα δωμάτια χαρακτηρίζονται από αισθητική σε contemporary chic ύφος, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα και στρώματα, όπως και όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις.

 

Τα μπάνια επενδύονται από λευκό μάρμαρο και πολυτελή είδη υγιεινής με διαχρονικά υλικά και υφές.

Το ύψος της επένδυσης, που θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, υπολογίζεται σε πάνω από 2.000.000€ κι έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων & εκδηλώσεων σε urban nature design.

Η συνολική εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται στο St’Astra rooftop restaurant bar, με 360ο θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού. Στον 9ο όροφο λειτουργεί πανοραμική πισίνα με θέα το πράσινο του μεγαλύτερου πάρκου της Αθήνας, μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης.

Η ευτυχής συγκυρία ταυτίζεται με την ανανέωση της ευρύτερης περιοχής και ειδικά του μεγαλύτερου πάρκου του Πεδίου Άρεως, το  οποίο πέρασε σε νέα εποχή με την αξιοποίηση του Άλσους Οικονομίδη, αλλά και την γενικότερη αναβάθμιση του και το άνοιγμά του στους πολίτες.

__________________________________________________________________________________________________

Ο κ. Νικόλαος Ε. Νικολαΐδης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1995 στην αλυσίδα Radisson Edwardian στο Λονδίνο. Στη συνέχεια διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος στην αλυσίδα IHG (Holiday Inn & Crowne Plaza) στην Αθήνα, ενώ εργάστηκε με επιτυχία ως Γενικός Διευθυντής σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (BSc.) στην Αθήνα και έχει πραγματοποιήσει Μάστερ (MSc.) στη Διοίκηση Τουρισμού στην Αγγλία. Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα στα ξενοδοχεία, από το 2005-2018 ανέπτυξε και διδακτική δραστηριότητα ως συνεργάτης και Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού.

Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα τουριστικά και επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος της ΕΑΣΕ.

 
__________________________________________________________________________________________________ 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»