Casa Marron: Tο νέο ξενοδοχειακό διαμάντι της Grecotel στη Πελοπόννησο

09-07-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Πελοπόννησος είναι ένας πολυποίκιλος προορισμός, ο οποίος εκτός από τα κατεξοχήν τοπικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η πλούσια ιστορία και φύση, οι απίθανες αμμουδιές και η εύκολη πρόσβαση, διαθέτει και κάτι ακόμη, κάτι ιδιαίτερο που τον τελευταίο καιρό αναδεικνύεται παγκοσμίως όλο και περισσότερο: Συμπυκνώνει όλα τα καλά στοιχεία της Ελλάδας σε έναν τόπο.

Για παράδειγμα, αν κανείς ανοίξει ξαφνικά τα μάτια του στη Λακόπετρα της Δυτικής Αχαΐας, χωρίς να γνωρίζει πού βρίσκεται, θα έχει την αίσθηση του ειδυλλιακού των Κυκλάδων, της άνεσης των Δωδεκανήσων, της φρεσκάδας των Σποράδων, της δροσιάς της Χαλκιδικής και της φινέτσας του Ιονίου.

Το ανωτέρω μοναδικό φαινόμενο, ανέδειξε και υπηρετεί άριστα το νέο ξενοδοχείο της Grecotel, Casa Marron. Το ξενοδοχείο, το οποίο πήρε το όνομά του από τα χρώματα της περιοχής, έχει την τύχη να βρίσκεται μόλις 8 λεπτά από το αεροδρόμιο του Αράξου, 30 λεπτά από την Πάτρα και ενώ η διαδρομή από την Αθήνα μέσω της νέας εθνικής οδού, διαρκεί κάτι λιγότερο από 2,5 ώρες.

Πλήρως ανακαινισμένο, το νέο ξενοδοχείο έχει ανασυσταθεί έτσι ώστε να προσφέρει την εμπειρία τόσο της νησιωτικής Ελλάδας, όσο και της γενναιόδωρης ενδοχώρας, σε ένα all inclusive για οικογενειακές ή ρομαντικές διακοπές, το οποίο αποτελεί πρότυπο από όλες τις απόψεις και κυρίως όσον αφορά στη σχέση ποιότητας-τιμής. Το Casa Marron διαθέτει 172 δωμάτια στο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κυρίως κτίριο και 95 ευχάριστα bungalows στον άπλετο περιβάλλοντα χώρο, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από κάθε του μεριά. Οι προσωπικοί και κοινόχρηστοι χώροι του, αποπνέουν φρεσκάδα, ποιότητα και άνεση. Στα εντυπωσιακά του στοιχεία, συγκαταλέγονται η ατέλειωτη φυσική αμμουδιά, οι πολυεπίπεδες υδάτινες επιφάνειες για τους επισκέπτες του στον κήπο και πάνω από την παραλία, ενώ τα 200 ελαιόδεντρα και οι 100 μεγάλοι φοίνικες, όπως έξυπνα φωτίζονται τη νύχτα, δημιουργούν την αίσθηση μικρών παραδοσιακών νησιώτικων οικισμών.

Επίσης ευφυής, ήταν η δημιουργία της «Πλατείας του Χωριού» στον κυρίως χώρο των εστιατορίων και των καφέ. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο παραδοσιακό καφενείο με τον ελληνικό καφέ στη χόβολη και τα γλυκά του κουταλιού, στην «ψησταριά», δοσμένη ως σύγχρονο γκουρμέ bbq με υψηλής ποιότητας γεύσεις, στο φούρνο με την ποικιλία γλυκών, στο εστιατόριο ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, στην πιτσαρία και τη gelateria- μία εκπληκτική αναπαράσταση της πλατείας του χωριού στην καλύτερη εκδοχή της. Όπως σε κάθε παραθαλάσσιο ελληνικό τόπο, η γαστρονομία περιμένει τον επισκέπτη και στην παραλία. Κατηφορίζοντας τον φροντισμένο κήπο, τα τραπεζάκια έχουν στρωθεί πάνω από την αμμουδιά για το δείπνο, στο εστιατόριο Φάρος με τις νόστιμες ελληνικές δημιουργίες και στο PlazMarron ala carte, το οποίο λειτουργεί και όλη μέρα ως εστιατόριο και beach bar.

Συνεπώς, κάθε επισκέπτης, έχει την επιλογή να δημιουργήσει τη δική του εμπειρία και να συμπληρώσει την απόλαυση του ήλιου, της θάλασσας, της γαστρονομίας και της ψυχαγωγίας, με ολοκληρωμένες θεραπείες σπα για το πρόσωπο και για το σώμα στο Wellness Center, με αθλητικές δραστηριότητες τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, mini club, νεροτσουλήθρες και πλήθος ευχάριστων δραστηριοτήτων που διοργανώνονται κάθε μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου. Η ανωτέρω δυνατότητα δημιουργίας της εξατομικευμένης εμπειρίας, οδηγεί στη διαπίστωση ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συμβολή του έμψυχου υλικού. Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, είναι εκείνοι που διαθέτουν με τον καλύτερο τρόπο το «μαγικό ραβδί» του πολύτιμου χρόνου των διακοπών-και το επιτυγχάνουν άριστα.

Πράγματι, είναι ευλογία να υπάρχουν περιοχές σε τόσο κοντινή απόσταση από τα μεγάλα αστικά κέντρα όπως είναι η Αθήνα και η Πάτρα, τις οποίες εκτός από τους ξένους επισκέπτες, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και οι κάτοικοι των γύρω πόλεων.

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»