On the Beach: Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία για παιδιά στη Μεσόγειο- ανάμεσά τους 2 ελληνικά

02-07-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Τουρκία και Αίγυπτος είναι οι προορισμοί που προτείνει ο tour operator της Βρετανίας On the Beach, για οικογένειες με παιδιά.

Η Μεσόγειος ήταν ανέκαθεν αγαπημένος προορισμός των Βρετανών: Οι σύντομες πτήσεις, οι ζεστές θερμοκρασίες και οι ήπιες, χρυσαφένιες αμμουδιές, είναι κάποιοι από τους βασικότερους λόγους της προτίμησης αυτής. Ιδιαίτερα για τις οικογένειες με μικρά παιδιά, οι μακρινές, κουραστικές πτήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα το jetlag, δεν ενδείκνυνται.

Τα ξενοδοχεία που ακολουθούν, είναι η πρόταση του tour operator για τέλειες οικογενειακές διακοπές, όπου παιδιά και γονείς θα απολαύσουν εξίσου τις πολύτιμες ημέρες τους.

Μεταξύ άλλων, σημαντικό ρόλο στην επιλογή των ξενοδοχείων έπαιξε η οργάνωση των kids club, οι υπαίθριες δραστηριότητες για παιδιά, οι παροχές σε εξοπλισμό όπως παιδικά κρεβάτια και οργάνωση των εστιατορίων, το φαγητό και φυσικά η ασφάλεια.

Στην Ελλάδα, τα ξενοδοχεία που προτείνονται για τους Βρετανούς, είναι τα εξής:

Κως

Labranda Marine Aqua Park Resort 4 αστέρων στο Τιγκάκι της Κω. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία από οικογενειακές εγκαταστάσεις, όπως ένα υδάτινο πάρκο διασκέδασης, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Μέσα στο πάρκο υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από νεροτσουλήθρες, πισίνα με θέα στο Αιγαίο και πολλά άλλα συναρπαστικά παιχνίδια διαρκούς υδρόβιας διασκέδασης.

Επίσης, οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, πετάνκ, υπαίθριο θέατρο, αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων, αεροβική γυμναστική, βελάκια, υδατοσφαίριση, γήπεδα γκολφ και πινγκ-πονγκ. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει καθημερινές δραστηριότητες και βραδινή διασκέδαση. Για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει παιδική χαρά, μίνι κλαμπ (ηλικίας 4 έως 12 ετών) και εφηβικό club (ηλικίας 12-16 ετών).

Κέρκυρα

Mayor Capo di Corfu 5 αστέρων στη Λευκίμμη της Κέρκυρας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω από την ειδυλλιακή παραλία και προσφέρει ένα χαλαρωτικό και κοινωνικό περιβάλλον. Μια ιδανική επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού οι εγκαταστάσεις και τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα με σκοπό εξυπηρετήσουν πλήρως τους επισκέπτες όλων των ηλικιών, παρέχοντας άπλετη διασκέδαση και χαλάρωση.

Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, το ξενοδοχείο διαθέτει δύο πισίνες, παιδική πισίνα και πισίνα ενηλίκων. Οι νεότεροι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την παιδική χαρά και το παιδικό κλαμπ που προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Τέλος, το ξενοδοχείο προσφέρει πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων όπως τένις, aquafit,  βόλεϊ στην παραλία, ποδήλατο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Στην υπόλοιπη Μεσόγειο, τα ξενοδοχεία που προτείνει ο tour operator είναι το Benidorm στην Costa Blanca της Ισπανίας, τα Alcudia kai Portopetro στη Μαγιόρκα, το Playa de las Americanas στην Τενερίφη και για πιο μακρινές και οικονομικές διακοπές το Antalya στην Τουρκία, το Hurghada στην Αίγυπτο και το Agadir στο Μαρόκο.  

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός