Ξενοδοχεία: Μέλος της Global Hotel Alliance ο Όμιλος Διβάνη

25-06-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μέλος της μεγαλύτερης ανεξάρτητης ξενοδοχειακής συμμαχίας παγκοσμίως, της Global Hotel Alliance, έγινε ο Όμιλος ξενοδοχείων Διβάνη, αποτελώντας το πρώτο μέλος της συμμαχίας στην ελληνική αγορά. Μέλη της Global Hotel Alliance είναι περισσότερα από 550 ξενοδοχεία σε 75 χώρες παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει ο Όμιλος Διβάνη, με αυτή την στρατηγική κίνηση, ενδυναμώνει την θέση του στην παγκόσμια αγορά, επιτυγχάνοντας παράλληλα συνέργειες, με παγκόσμιες πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως τον όμιλο ξενοδοχείων Kempinski, τον όμιλο Viceroy, Omni Hotels & Resorts, τα ξενοδοχεία Marco Polo και τα Corinthia Hotels, ενώ παράλληλα προσθέτει στις παροχές του το παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης DISCOVERY, προσφέροντας στους επισκέπτες του, προνόμια και οφέλη παγκοσμίως.

Ο διευθύνων σύμβουλος της GHΑ, Chris Hartley, δήλωσε σχετικά:

“Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελεί την τέλεια αφορμή, για την είσοδο της Global Hotel Alliance στην ελληνική αγορά. Η Ελλάδα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τόσο ισχυρό και πολυτελή συνεργάτη, με πλούσια ιστορία στον κλάδο του τουρισμού και τον τομέα της φιλοξενίας.”

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, Σπύρος Α. Διβάνης, εξάλλου, υπογραμμίζει:

 "Μετά από έξι δεκαετίες ισχυρής και αδιάκοπης παρουσίας στον ελληνικό τουρισμό, ο Όμιλός μας συνεχίζει να είναι ηγέτης του τουριστικού κλάδου και πιο συγκεκριμένα πρωταγωνιστής στον κλάδο πολυτελών ξενοδοχείων, με ολοκληρωμένο φάσμα παροχών, όντας η πρώτη Ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα μέλος της Global Hotel Alliance. Είμαστε βέβαιοι ότι θα επωφεληθούμε τόσο από τη συνεργατική προσέγγιση όσο και από την εκτεταμένη αναγνωρισιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα μας προσφέρει αυτή η συνεργασία ".

 Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη διαθέτει επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα (Divani Caravel, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Apollon Suites, Divani Palace Acropolis), στα Μετέωρα (Divani Meteora), στη Λάρισα (Divani Palace Larissa) και στην Κέρκυρα (Divani Corfu Palace), μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ