Cactus Mare: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα

03-04-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στην ανέγερση μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας προχωράει η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels. Πρόκειται για το νέο πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2019 για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια καθώς πρόκειται για ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες.  

Το όνομα Cactus Mare είναι εμπνευσμένο από τη θέα στη θάλασσα χάρη στην παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου και από το γεγονός ότι είναι το πιο νέο μέλος της οικογένειας των Cactus Hotels. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 90 δωμάτια και περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, με ιδιωτική πισίνα και Jacuzzi, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, μπαρ στην παραλία, γυμναστήριο καθώς και παροχές spa.

Ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου, δημιουργούν αρμονικό περιβάλλον με γνώμονα την παροχή άνετης, ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας στους επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση τα τελευταία δύο χρόνια έχει επενδύσει στην ανέγερση δυο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, με το Cactus Bay που υποδέχτηκε τους επισκέπτες του την καλοκαιρινή σαιζόν του 2018 και συνεχίζει με το Cactus Mare την καλοκαιρινή σαιζόν του 2019 ενώ ταυτόχρονα οι επενδύσεις της επιχείρησης στις ανακαινίσεις και στην δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα γνωστά Cactus Royal 5* & Cactus Beach 4* συνεχίζονται.

Το 2019 υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels θα απασχολούν περίπου 300 εργαζόμενους. Επίσης η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης και με αυτό θα συμβάλλει εντονότερα στην οικονομική ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ