Nέο πρόγραμμα πιστότητας πελατών στη Marriott από τον Φεβρουάριο

16-01-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Nέο πρόγραμμα πιστότητας πελατών το οποίο θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα brand πιστότητας (Marriott Rewards, The Ritz-Carlton Rewards και Starwood Preferred Guest) ανακοίνωσε σήμερα η Marriott International.

Το νέο πρόγραμμα Marriott Bonvoy θα είναι αντιπροσωπευτικό των μοναδικών προνομίων της αλυσίδας, ενός μοναδικού χαρτοφυλακίου πιστότητας πελατών και εμπειριών που ανακοινώθηκαν πέρυσι.

Είναι θεμελιωμένο στην πεποίθηση ότι τα ταξίδια εμπλουτίζουν όλους μας και έχουν τη δύναμη να εμπλουτίσουν τον κόσμο. 

Το Marriott Bonvoy θα λανσαριστεί στις 13 Φεβρουαρίου, όταν θα ξεκινήσει η παρουσίαση του λογότυπου και του brand σε όλα τα σημεία επαφής με τους ταξιδιώτες, όπως στα ξενοδοχεία, τα κανάλια μάρκετινγκ και πωλήσεων, τα ψηφιακά κανάλια και το κινητό ενώ στα τέλη Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει και καμπάνια στα ΜΜΕ.

Όπως τόνισε η Εμπορική Διευθύντρια της Marriott International, κ. Stephanie Linnartz, το Marriott Bonvoy σηματοδοτεί μια επανάσταση στα ταξίδια γιατί αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από ένα πρόγραμμα πιστότητας πελατών. Είναι ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο ώστε να κάνει δίνει πνοή στο χαρτοφυλάκιο των παγκόσμιων brand της Marriott σε 129 χώρες και προορισμούς, προσφέροντας ατέλειωτη έμπνευση για ταξίδια.

Από τις 13 Φεβρουαρίου, τα Marriott Rewards Moments και SPG Moments θα γίνουν Marriott Bonvoy Moments, τα π[πόα μαζί με τα Marriott Moments θα προσφέρουν 120.000 εμπειρίες σε 1.000 προορισμούς προς κράτηση ή προς αξιοποίηση πόντων. 

Καθόλη τη διάρκεια του 2019, η Marriott θα προωθήσει το Marriott Bonvoy με σειρά εκδηλώσεων για μέλη, σε συνεργασία με ηχηρά ονόματα όπως οι FIA Formula One™ World Champions, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, και με συνεργασίες με τα Oscars®, The PGA Tour World Golf Championships-Mexico Championship κτλ.

Με το νέο πρόγραμμα, τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο brand της Marriott, στο οποίο περιλαμβάνεται η μεγαλύτερη συλλογή lifestyle και πολυτελών ξενοδοχείων.

Το Marriott Bonvoy θα εισάγει 2 νέα ονόματα για τα πρώην μέλη Elite: Το Marriott Bonvoy Titanium Elite που αντικαθιστά το Platinum Premier Elite για μέλη που ξεπερνούν τις 75 διανυκτερεύσεις και το Marriott Bonvoy Ambassador Elite σε αντικατάσταση του Platinum Premier Elite with Ambassador για όσους έχουν πάνω από 100 διανυκτερεύσεις και 20.000 δολάρια σε ετήσιο κόστος.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour