Δείτε σε ποιο ξενοδοχείο της Αθήνας έμεινε η Άνγκελα Μέρκελ

11-01-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Divani Apollon Palace & Thalasso, επέλεξε το επιτελείο της Άνγκελα Μέρκελ για τη διαμονή της, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Αθήνα. 

Το πολυτελές ξενοδοχείο γνωστό για την μοναδική του τοποθεσία εκτός από υψηλού επιπέδου ανέσεις, διαθέτει επίσης υψηλά πρότυπα ασφαλείας και για αυτό το λόγο επιλέγεται για τη διαμονή VIP προσώπων.

Στο Divani Apollon Palace & Thalasso, έχουν φιλοξενηθεί σημαντικοί και ιστορικοί ηγέτες κρατών, καθώς συνδυάζει ασφάλεια, υψηλές υπηρεσίες, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.

"Είναι τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, που η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας προτίμησε ένα ξενοδοχείο του Ομίλου μας για την διαμονή της στην Αθήνα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος. 

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί τον μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

 

διαβάστε ακόμα

ΕΟΤ και Mastercard | Kαμπάνια προβολής της Ελλάδας στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο
Υπερ-τουρισμός | Οι διαδηλωτές απειλούν να αποκλείσουν το αεροδρόμιο της Μαγιόρκα
Τουρισμός | Η TUI επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη, Ρόδο και Κω- Πτήσεις μέχρι το Νοέμβριο και από τον Μάρτιο
Δεύτερη επίσκεψη στελεχών της ΑΒΤΑ στην Καλαμάτα ενόψει του συνεδρίου της στη Costa Navarino
Στη Σαντορίνη η 1η Διεθνής Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής στην Ελλάδα
"Olympic Day Run" στην Αρχαία Ολυμπία | Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας
Δήμος Αντιπάρου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας
Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στην Κέρκυρα
Κυριάκος Μητσοτάκης | Χρονικός περιορισμός στις μισθώσεις Airbnb
Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κέρκυρα