Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη -Grecotel: 7.000 εργαζόμενοι το 2019

13-12-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αύξηση κατά 7% προβλέπεται να παρουσιάσει ο αριθμός των εργαζομένων στον όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη -Grecotel όπως ανέφερε ο κ. Γιάννης Τσίχλης, διευθυντής marketing του ομίλου κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού Treasures of the Greek Tourism 2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Τσίχλης, ο όμιλος φέτος προσέφερε 6.473 θέσεις εργασίας. Σημειώνεται ότι μόνο για το διάστημα 2016-2018 η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών οδήγησε στην αύξησ κατά 17% των θέσεων εργασίας στον όμιλο. Μονάδες όπως το Daphnila Bay Dassia στην Κέρκυρα και το Rhodos διπλασίασαν το προσωπικό τους με την ριζική τους ανανέωση και την αλλαγή του μοντέλου των παρεχόμενων υπηρεσιών τους στο νέο concept LUXME της Grecotel.

Eξάλλου, ο νέος κοινωφελής φορέας «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF» που συστάθηκε στα μέσα του 2018 προκηρύσσει προγράμματα υποτροφιών και χορηγιών μετεκπαίδευσης, πέρα από τις επιμορφώσεις και εκπαιδεύσεις, στα καλύτερα πανεπιστήμια και σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού με σκοπό την βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων και των γνώσεων του ανθρωπίνου δυναμικού που στελεχώνει την εταιρεία. Με τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης και τις προοπτικές εσωτερικής εξέλιξης των στελεχών στα 32 ξενοδοχεία του ομίλου δεν είναι τυχαίο ότι για 680 θέσεις πρακτικής που προκήρυξε το 2018 ο όμιλος έλαβε 2.680 αιτήσεις.  

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός