ΕΞΑ-ΑΑ: Τα προβλήματα της Αθήνας στους υποψήφιους δημάρχους

05-12-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο τουρισμός στην Αθήνα καλπάζει τα τελευταία χρόνια και πλέον η συνέχιση της ανοδικής τάσης, εν πολλοίς, θα εξαρτηθεί από την αναβάθμιση των υποδομών, αλλά και από τις καθημερινές λειτουργίες της πόλης και ευρύτερα της Αττικής, που θα ικανοποιούν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.

Με αυτό το σκεπτικό η νέα διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας-Αττικής και Αργοσαρωνικού, με επικεφαλής την Πρόεδρο κυρία Λαμπρινή Καρανάσιου-Ζούλοβιτς και τον Γενικό Γραμματέα κ.Ευγένιο Βασιλικό, διαμορφώνει μια λίστα με τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν από τον Δήμο της Αθήνας και τους τουριστικούς Δήμους της Περιφέρειας, την οποία θα καταθέσει στους υποψήφιους δημάρχους όταν οριστικοποιηθούν τα ονόματα, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαίου.

Η καθαριότητα της πόλης, η αστυνόμευση σε σημεία του κέντρου της Αθήνας, τα πεζοδρόμια, η προσβασιμότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν στους υποψήφιους δημάρχους. Τα προβλήματα θα τεθούν από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Επίσης, η νέα Διοίκηση της ΕΞΑ-ΑΑ επιχειρεί να ενεργοποιήσει περισσότερους ξενοδόχους από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ώστε μαζί να επιτύχουν το στόχο της επιμήκυνσης της σεζόν, αλλά και να γίνουν περισσότερο γνωστά τα νησιά αυτά στους επισκέπτες της Αθήνας.

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour