Ημέρες καριέρας στα Ikos Resorts σε 8 πόλεις

27-11-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ημέρες Καριέρας σε 8 πόλεις της χώρας οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου 2018. 

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 1.500 και αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω. Περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους. Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση του Oμίλου περιλαμβάνει σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. 

Οι Ημέρες Καριέρας του Ομίλου ξεκίνησαν στα τέλη Οκτωβρίου από την Κω, όπου τον Απρίλιο του 2019 ανοίγει τη νέα μονάδα του, το Ikos Aria. 

Το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι:

Στο διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα στη χώρα μας, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Ikos Resorts τοποθετείται δυναμικά με νέες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, που ενισχύουν την απασχόληση και συμβάλλουν πολλαπλώς στην ελληνική οικονομία.

 

διαβάστε ακόμα

Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ