Στα Aria Hotels το νέο μπουτίκ ξενοδοχείο The Island Concept

23-10-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο The Island Concept στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της η αλυσίδα Aria Hotels, η οποία ανήκει στον Όμιλο Libra. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου βρίσκεται σε εξέλιξη από την Mirum Hellas  και προβλέπεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2019.

Το The Island Concept θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, πολλά με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, καθώς και ένα κέντρο spa με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το ύφος και η διάταξη του ξενοδοχείου το καθιστούν ιδανικό για ζευγάρια: είναι διακριτικό και αυτόνομο και βρίσκεται σε μια μικρή χερσόνησο με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Διαθέτει, επίσης, ιδιωτική παραλία.

 Η φιλοσοφία του The Island Concept στηρίζεται στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών και στην ιστορία που «κρύβεται» πίσω από αυτά. Κάθε ένα από τα 16 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου θα εμπνέεται από ένα νησί, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη με τη δική του ξεχωριστή αφήγηση και με ειδικές διακοσμητικές πινελιές - μια τέλεια έκφραση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που εγγυώνται όλα τα Aria Hotels. 

Ο μοναδικός αυτός προορισμός διακοπών είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των Aria Hotels και της Mirum Hellas, μιας εταιρείας με ηγετική θέση στον κλάδο της ανάπυξης ακινήτων πολυτελείας. Κοινό όραμα των δύο εταιρειών αποτελεί η δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών με επίκεντρο την αυθεντικότητα, την αρχιτεκτονική αρτιότητα και την υψηλή αισθητική.

Ο συνολικός αριθμός των ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών των Aria Hotels ανέρχεται πλέον σε 28 στην Ελλάδα, με την προσθήκη 8 ακινήτων κατά τους τελευταίους 12 μήνες.  

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»