Το Aristi Mountain Resort διεκδικεί βραβείο στα World Travel Awards

22-10-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Aristi Mountain Resort & Villas στο Ζαγόρι, είναι το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο που διεκδικεί το βραβείο World’s Leading Eco-Lodge 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards 2018. 

Το Aristi Mountain Resort & Villas έχει αναδειχθεί ως παγκόσμιος ορεινός προορισμός και έχει αναδειχθεί ως Luxury Hideaway Resort – Europe και World’s Leading Eco-Lodge 2017, στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι στόχοι πίσω από την ίδρυση του Aristi Mountain Resort & Villas και τη στρατηγική λειτουργίας του βασίζονται σε καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Ελλάδας, γεγονός που το έχει εντάξει και στην ομάδα των Unique Lodges of the World του National Geographic, από το 2016.

Στην ομάδα Unique Lodges of the World μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο, τα οποία ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic και των ταξιδιωτών του. Σε αυτή την προσπάθεια για δεύτερη συνεχόμενη διάκριση, ανάμεσα σε 12 αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές μονάδες ανά τoν κόσμο, σε χώρες όπως η Κεντρική Αμερική, η Αυστραλία, η Σρι Λανκα και η Αφρική, το Aristi Mountain Resort & Villas χαίρει της στήριξης ολόκληρης της οικογένειας του National Geographic.

To Aristi Mountain Resort & Villas  αποτελεί ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων, τα οποία διαθέτουν 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, κτισμένα αμφιθεατρικά σε ψηλό σημείο του χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου.

Η διαδικασία ψηφοφορίας λήγει στις 24 Οκτωβρίου.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός