Νέες επενδύσεις στην Ισπανία από την Ikos International

26-09-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε νέες επενδυτικές κινήσεις θα προχωρήσει η Ikos International SCA, υπό την καθοδήγηση του κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, ενώ επίκειται η λειτουργία του νέου πολυτελούς Ikos Andalusia στη Μαρμπέλλα.

Το πολυτελές Ikos Andalusia, δυναμικότητος περίπου 400 δωματίων και σουιτών, αποτελεί το πρώτο Ikos Resorts στην Ισπανία και προβλέπεται να λειτουργήσει την άνοιξη του 2020. Για το συγκεκριμένο project, επενδύονται νέα κεφάλαια ύψους περίπου 150 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη, η Ikos International SCA εξετάζει και νέες περιπτώσεις ξενοδοχείων για την περαιτέρω επέκταση της στην ισπανική αγορά.

Δύο κορυφαίες σεζόν για το εξωπραγματικό Sani Dunes

Το Sani Dunes, το οποίο ολοκληρώνει με εντυπωσιακή επιτυχία τη δεύτερη σεζόν του,  ήδη θεωρείται το πρότυπο της τελειότητας στην ξενοδοχία, αφού έχει επιτύχει στο να μεταφέρει μία άψογη θεωρία  που θα ανήκε ίσως στη σφαίρα του ακατόρθωτου, σε μία ήδη βραβευμένη πράξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη, από τον περιβάλλοντα χώρο όπου δεν υπάρχει η απειροελάχιστη διατάραξη της αισθητικής και της αρμονικής λειτουργίας, μέχρι τους αρωματισμένους με αιθέρια έλαια εσωτερικούς χώρους.

Ένα από τα ονειρικά σκηνικά που αποτυπώνονται έντονα στη μνήμη του επισκέπτη, είναι τα κατάφυτα δρομάκια τα οποία οδηγούν από το εστιατόριο The Market,  στην εξωτική παραλία που απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο. Σε αυτή την όμορφη βόλτα,  η φύση φαντάζει κεντημένη με σχεδόν κάθε ελληνικό λουλούδι και φυτό, ενώ παράλληλα διαγράφεται η ατέλειωτη υδάτινη επιφάνεια μιας μοναδικής πισίνας.

Ο ευφάνταστος διευθυντής του Sani Dunes, κ. Σπυριδόπουλος, έχοντας πλέον ολοκληρώσει το «όλον» στην αψεγάδιαστη λειτουργία του ξενοδοχείου, ανεβάζει αναπάντεχα τον πήχη με πρωτοποριακές κινήσεις φροντίδας. Για παράδειγμα, σε κάθε εσωτερικό δρομάκι του Sani Dunes και του Porto Sani, τα club cars είναι εξοπλισμένα με λευκά λάστιχα, ώστε να μην αφήνουν ανεπαίσθητα μαύρα σημάδια στον απίθανο αυτό χώρο…

Το μαγεμένο βασίλειο του D SPA στο Sani Dunes

Ο απόλυτος ναός ομορφιάς και ευεξίας, από την «πύλη» του ακόμη, αποπνέει, πριν καν πραγματοποιήσει, την υπέρτατη χαλάρωση και ευεξία. Η αίσθηση του D Spa θα μπορούσε ίσως να παραλληλιστεί με τα κινηματογραφικά παραμύθια νεραϊδόκοσμων και βασιλείων όπου επικρατεί η μαγεία, η γαλήνη και η γλυκύτητα. Τα έξι ιδιωτικά δωμάτια περιποίησης,  η σουίτα για ζευγάρια, η ξεχωριστή καμπίνα Thai massage αποτελούν όαση για την απόλαυση tailor made θεραπειών ομορφιάς.  Η «βασίλισσα» αυτού του κόσμου, είναι ο βραβευμένος Γαλλικός οίκος ομορφιάς Anne Semonin, του οποίου τα προϊόντα διατίθενται μόνο σε επιλεγμένα σημεία του κόσμου.

Black Velvet, η νέα «νύχτα» του Sea You Bar

Επιπρόσθετη ευχάριστη καινοτομία στη μικρογραφία της τέλειας Ελλάδας, όπως είθισται να αποκαλείται το Sani Resort, αποτελεί η βραδιά Black Velvet που καθιερώθηκε κάθε Παρασκευή στο Sea You Bar της μαρίνας. Πρόκειται για μια vintage συναυλία με νοσταλγικές live blues μουσικές, που μαζί με το περίφημο White Party το οποίο «ξεσηκώνει»  κάθε Τετάρτη την παραλία του Μπούσουλα, προάγουν την ψυχαγωγία σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Η ανάπτυξη του άψογου μοντέλου διακοπών και φιλοξενίας, δεν φαίνεται να έχει όρια για το συγκεκριμένο όμιλο, οπότε και αναμένεται η συνέχειά του…

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός