Thomas Cook: 10 νέα ξενοδοχεία Cook's Club το καλοκαίρι του 2019- Σχέδια και για Ελλάδα

19-09-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οκτώ νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι του 2019 με το νέο brand του Thomas Cook, Cook's Club, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις σε προχωρημένο στάδιο για το άνοιγμα άλλων 2 ξενοδοχείων του brand.

Με την προσθήκη των 10 νέων Cook's Club, τα οποία θα ανοίξουν στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία, την Ιταλία, την Αίγυπτο, τη Γκάμπια και τη Βουλγαρία, ο χαρτοφυλάκιο του brand ανεβαίνει στα 11 ξενοδοχεία με σύνολο 2.000 δωματίων.

Το πρώτο Cook's Club άνοιξε τον Ιούνιο του 2018 στη Χερσόνησο, έπειτα από ανακαίνιση ενός παραδοσιακού παραθαλάσσιου ξενοδοχείου.

Ήδη από το πρώτο καλοκαίρι λειτουργίας του, το ξενοδοχείο πέτυχε πληρότητες άνω του 93%.

Τα ξενοδοχεία αυτά απευθύνονται στις νεότερες γενιές ταξιδιωτών και συνδυάζουν μοντέρνο και απλό ντιζάιν με το street food και ποιοτικά κοκτέιλ καθώς και μουσική από DJ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στην πισίνα.

Τρία από τα νέα Cook's Club που προγραμματίζεται να ανοίξουν το ερχόμενο καλοκαίρι, λειτουργούν ήδη με το brand Smartline της Thomas Cook, και αναμένεται να προσαρμοσθούν στις απαιτήσεις του νέου brand.

Τα υπόλοιπα 7 νέα ξενοδοχεία αποτελούν νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της Thomas Cook και είναι ενδεικτικά της στρατηγικής που ακολουθεί ο οργανισμός στην αύξηση του αριθμού των επώνυμων ξενοδοχείων της.

Το πρώτο από τα ξενοδοχεία αυτά θα λειτουργήσει το Μάιο του 2019 και θα ακολουθήσουν τα επόμενα.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι