Διάκριση του Grace Santorini στα Top Mediterranean Resort Awards

19-09-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Διακρίσεις απέσπασαν τα ξενοδοχεία Grace Santorini, στη Σαντορίνη και Fouka Bay, στην Αίγυπτο, στα βραβεία Top Mediterranean Resort Awards, τα οποία αναδεικνύουν τα resort μεικτής χρήσης στη Μεσόγειο που ξεχωρίζουν. 

Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) ανακοίνωσε τους νικητές, οι οποίοι είναι…

Τα βραβεία που απέσπασαν τα 2 ξενοδοχεία είναι:

Νικητής Top Mediterranean Resort- Σε λειτουργία | Grace Santorini

Νικητής Top Mediterranean Resort- Υπό ανάπτυξη | Fouka Bay

Η παρουσίαση των βραβείων θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, στις 13.45, στο πλαίσιο του Φόρουμ MR&H, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου 2018 στο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα. Το TornosNews είναι χορηγός επικοινωνίας.

Μετά την ανακοίνωση των νικητών, ο διευθύνων σύμβουλος της Hospitality + Travel Group στην περιοχή EMEA, Alexi Khajavi, συνεχάρη τα 2 ελληνικά ξενοδοχεία, που αποτελούν καινοτόμους προορισμούς και εξέχοντα παραδείγματα ηγετικών resort. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ευτυχείς για το ενδιαφέρον για τα βραβεία μας αυτή τη χρονιά, με αύξηση του αριθμού των υποψηφιοτήτων όσο και του αριθμού των ψήφων που ελήφθησαν σε σχέση με πέρυσι. Η στενή συνεργασία με επιχειρήσεις, κατασκευαστές και επενδυτές σε όλη αυτή τη διαδικασία απέδειξε ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα των ακινήτων και ανυπομονώ να καλωσορίσω τους νικητές και όλους όσους εμπλέκονται σε αυτόν τον τομέα στην εκδήλωσή μας τον επόμενο μήνα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tatweer Misr δήλωσε: «Είχαμε την τιμή να λάβουμε μεγάλη διάκριση. Ο κόλπος Fouka στη βόρεια ακτή της Αιγύπτου είναι το αποτέλεσμα της φιλοδοξίας της Tatweer Misr να δημιουργήσει το καλύτερο πολυτελές θέρετρο για οικογένειες στην περιοχή.

Για τους συνεργάτες μας και για εμένα, το Fouka Bay είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση, η οποία βασίζεται στην φιλοδοξία δημιουργίας value τόσο για τους φιλοξενουμένους όσο και για τους ιδιοκτήτες. 

Η Tatweer Misr συνεχίζει την ανάπτυξη και άλλων μονάδων μεικτής χρήσης στην Αίγυπτο, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού έργου Il Monte Galala στο Sokhna το οποίο θα ανοίξει το ερχόμενο έτος και πιο πρόσφατα με το Bloomfields στο Κάιρο».

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των βραβείων, η επικεφαλής Ευρώπης των Grace Hotels, κυρία Λένα Λιβανίδου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Grace Santorini ψηφίστηκε ως Top Mediterranean Resort 2018. Το γεγονός ότι κερδίσαμε ένα τέτοιο βραβείο αποτελεί μαρτυρία της συνεχούς σκληρής δουλειάς από κάθε συνάδελφο για τη δημιουργία αξέχαστης εμπειρίας για τους καλεσμένους μας. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που βλέπουμε το ξενοδοχείο να συνεχίζει να λάμπει σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά».

Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά διεξαγωγής του φόρουμ, το οποίο φιλοξενεί συζητήσεις επιχειρηματιών, προσφέρει ευκαιρίες συμφωνιών και παρουσιάζει νέες και αποκλειστικές δυνατότητες στο χώρο των resort μεικτής χρήσης και των ξενοδοχειακών επενδύσεων.

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιλαμβάνει αναλύσεις τάσεων, επενδυτικές πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τρόπους χρηματοδότησης καθώς και πιο πρακτικές συζητήσεις όπως αποτελεσματικούς τρόπους δομικής λειτουργίας και διαχείρισης σχέσεων μεταξύ διαφορετικών μετόχων που εμπλέκονται στην ανάπτυξη πρότζεκτ μεικτής χρήσης.

διαβάστε ακόμα

Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά