Διεθνής διάκριση για το Veneziano Boutique Hotel

10-09-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σημαντική διεθνή διάκριση έλαβε το Veneziano Boutique Hotel, στο Ηράκλειο, καθώς διακρίθηκε στα Travel and Hospitality Awards.

Το Veneziano Boutique Hotel βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτήριο, από τα πιο κομψά αρχιτεκτονικά κτίρια στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, διαθέτει μια όμορφη εσωτερική αυλή και περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες.

Τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της βενετσιάνικης και οθωμανικής εποχής του κτηρίου, έχουν ανακαινιστεί με σεβασμό, σε συνεργασία με το τοπικό αρχαιολογικό τμήμα.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με πολύ γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, πράγμα που το αντιλαμβάνεσαι με το που μπαίνεις στο Cafe, αφού το Veneziano δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία να δουλέψει κανείς με το laptop του, αλλά ακόμα και για διάλειμμα χαλάρωσης με φίλους, σ ’ένα ξεχωριστό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τον καφέ το ποτό ή το φαγητό τους.

Ο θεσμός των Travel and Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ξενοδοχείων σε διεθνές επίπεδο. 

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, Μιχάλης Σχοιναράκης- Msc Οικονομολόγος και Μαρία Σχοιναράκη- MArch Αρχιτέκτονας Μηχανικός,σχολιάζοντας τη διάκριση, τονίζουν:

"Σύμφωνα με έρευνες τα ελληνικά ξενοδοχεία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά, τη βαριά βιομηχανία του ελληνικού τουρισμού εισφέροντας στο 75% του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας. 
Τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.
Είναι μεγάλη τιμή για μας, ως νέοι επιχειρηματίες, να βραβεύεται το Veneziano Boutique Hotel, από τα Travel and Hospitality Awards".
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας