Το Hilton Αθηνών, κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα

06-07-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Hilton Αθηνών βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα, στον ευρωπαϊκό τελικό των βραβείων World Travel Awards2018 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο θεσμός των World Travel Awards διεξάγεται σε όλες τις ηπείρους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές στο σύνολο των τομέων που αποτελούν τον τουριστικό κλάδο.

Ειδικότερα, το εμβληματικό Hilton αναδείχθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού ως πρότυπο για τις αντίστοιχες επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου, κυρίως για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, ιδιαίτερα προς όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Το βραβείο παρέλαβε ο Bart van de Winkel, Γενικός Διευθυντής Hilton Ελλάδας και Κύπρου, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι τιμή για το Hilton Αθηνών να βραβεύεται στα World Travel Awards για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ η διάκριση αυτή δεν αντικατοπτρίζει απλώς το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του ξενοδοχείου, αλλά και την αφοσίωση του προσωπικού στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας στους επισκέπτες.

Το Hilton Αθηνών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 506 ευρύχωρα δωμάτια, μεταξύ των οποίων 34 σουίτες, 23 αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών τόσο για τα επιχειρηματικά ταξίδια, όσο και για τα ψυχαγωγικά.

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών