Το Ιstoria Hotel θέλει να γράψει τη δική του ιστορία στη Σαντορίνη (φωτο)

06-07-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το νέο πολυτελές Istoria Hotel ξεκινά τη λειτουργία του στον Περίβολο Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 12 σουίτες και βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα. Συνδυάζει κλασική και σύγχρονη αισθητική και ανήκει στην Design Hotels™, ιδιοκτησίας Αντώνη και Κάλιας Ηλιόπουλου.

Το Istoria Hotel βρίσκεται μακριά από τις τουριστικά κορεσμένες περιοχές του νησιού και παράλληλα είναι συνδεδεμένο με τη γειτονιά του, προσφέροντας ένα μοναδικό κόνσεπτ παραλίας που επιτρέπει στους επισκέπτες να επιδοθούν σε κάθε δραστηριότητα στο νησί.

Το ξενοδοχείο έχει αναπτύξει συνέργειες με τοπικά καταστήματα και ντιζάινερ προκειμένου να δημιουργήσει ένα μοναδικό μπουτικ περιβάλλον, ενώ για λογαριασμό των επισκεπτών του διευκολύνει σειρά δραστηριοτήτων όπως την ιππασία και την ποδηλασία.

Το όνομά του είναι αντιπροσωπευτικό της αίσθησης που επιδιώκει να προσδώσει στους χώρους του, οι οποίοι αναδύουν χαλάρωση, άνεση και την αίσθηση ότι εκεί οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Το όραμα αυτό υλοποίησε η αθηναϊκή εταιρία ντιζάιν εσωτερικών χώρων Laboratorium, η οποία έχει αναπαράγει την εμπειρία ενός αρχοντικού της Σαντορίνης μέσω μιας σύνθεσης της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού και της σύγχρονης αισθητικής που χαρακτηρίζει κάθε γωνιά του ξενοδοχείου.

Κάθε σουίτα διαθέτει τη δική της ονομασία, δηλαδή τη λέξη «ιστορία» σε διαφορετικές γλώσσες, και συνολικά κατατάσσονται σε 5 κατηγορίες με χαρακτηριστικά πολυτελείας.

Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με μπαρ, ένα κυρίως εστιατόριο με ελληνικά και μεσογειακά πιάτα, καθώς και ένα σπα.

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους