Τα πιο περιζήτητα ελληνικά ξενοδοχεία στη Γερμανία το Μάιο

31-05-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

To Pilot Beach στα Χανιά ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο στις αναζητήσεις των Γερμανών ταξιδιωτικών και γερμανικών τ. γραφείων στην πλατφόρμα TravelTainment την περίοδο από τις 13 έως τις 26 Μαϊου 2018, σύμφωνα με το δείκτη fvw Hotelometer.

Αυτό το δεκαπενθήμερο, στην κατάταξη των δημοφιλέστερων ελληνικών ξενοδοχείων ακολουθούν τα Vantaris Palace στα Χανιά και Labranda Sandy Beach στην Κέρκυρα.

Δείτε τη λίστα...

Top 10 Greece

 

 
 

 

** Το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε 15θήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων. Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια). Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

διαβάστε ακόμα

Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια