Συνεργασία Visa με την υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων Bidroom

17-05-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Visa ανακοίνωσε σήμερα μια τριετή συνεργασία με την υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων, Bidroom. Η συνεργασία παρέχει σε όλους τους Ευρωπαίους κάτοχους καρτών Visa (1) έξι μήνες ελεύθερη πρόσβαση στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Στην ΕΕ, σχεδόν το ήμισυ (49%) των χρηστών του διαδικτύου έχουν κάνει κράτηση για διακοπές ή ταξιδεύουν μέσω του Διαδικτύου. Χαρακτηριτικά, το 2017, το 83% των Βρετανών τουριστών χρησιμοποίησαν αυτή τη μέθοδο για να κλείσουν τις διακοπές τους.

Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές απευθύνονται σε online ταξιδιωτικά γραφεία για να κλείσουν το ταξίδι τους, η Bidroom προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο για την εξεύρεση οικονομικά προσιτών διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία. Η πλατφόρμα παρέχει ένα ιδιωτικό κανάλι απευθείας κρατήσεων με 0% προμήθεια. Με τη σειρά της, η Bidroom ζητά από τα ξενοδοχεία να παρέχουν στους χρήστες έκπτωση 5% - 25% έκπτωση σε σύγκριση με τις διαφημιζόμενες τιμές στις μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων.

Οι κάτοχοι ευρωπαϊκών καρτών Visa μπορούν να εγγραφούν στο visa.bidroom.com για να απολαύσουν έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στη συνδρομητική πλατφόρμα κρατήσεων, επιτρέποντάς τους να περιηγηθούν σε περισσότερα από 120.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα παγκοσμίως. Μετά από την εξαμηνιαία δοκιμαστική περίοδο, διατίθεται ετήσια συνδρομή στους Ευρωπαίους κατόχους καρτών Visa σε μειωμένη τιμή (EUR 29,50).

"Καθώς η όρεξη για παγκόσμια ταξίδια συνεχίζει να αυξάνεται, αναζητούμε πάντα νέους τρόπους για να διευκολύνουμε και να επιβραβεύσουμε τα ταξίδια για τους κατόχους καρτών μας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για διακοπές είτε για την επίσκεψη σε φίλους και οικογένεια, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε σε όλους τους κατόχους ευρωπαϊκών καρτών Visa πρόσβαση σε αυτή την εναλλακτική πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων ", δήλωσε ο Mike Lemberger, Senior Vice President Products and Solutions, Visa στην Ευρώπη.

Η προσφορά της Bidroom στους κατόχους καρτών της Ευρωπαϊκής Visa τροφοδοτείται από την πλατφόρμα Visa Developer Platform χρησιμοποιώντας το API Visa (Interface Programming Interface) για την απλούστευση της διαδικασίας ψηφιακής φόρτωσης. Για να εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των έξι μηνών, οι κάτοχοι ευρωπαϊκών καρτών Visa μπορούν να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα τους εισάγοντας απλά τον αριθμό της κάρτας Visa στη visa.bidroom.com, οι δικαιούχοι κάτοχοι καρτών θα προχωρήσουν αμέσως στη σελίδα εγγραφής.

"Είμαστε υπερήφανοι που η Visa είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει ταξιδιώτες παγκοσμίως, καλώντας τους να εκμεταλλευτούν την πλατφόρμα μας. Είναι ακόμα μια νίκη για την τουριστική βιομηχανία. Η στρατηγική μας για την αφαίρεση των τελών κράτησης δεν κάνει μόνο τα ταξίδια πιο προσιτά αλλά αυξάνει και τα εισοδήματα για τους ξενοδόχους, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να επικεντρωθούν στην παροχή ικανοποίησης των πελατών », δήλωσε ο Michael Ros, CEO της Bidroom.com.

(1) Οι κάτοχοι ευρωπαϊκών καρτών Visa ορίζονται ως άτομα ή επιχειρήσεις με κάρτα Visa που εκδίδεται σε μία από τις ακόλουθες 38 χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γιβραλτάρ, Γαλλία, Ανδόρα, Ιταλία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Ισπανία, κράτος του Βατικανού, Ισραήλ Τουρκία, Κροατία, Βουλγαρία, Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Μάλτα, Σλοβενία, Νορβηγία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Ισλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Πολωνία, Μονακό και Σλοβακία.

Σχετικά με τη Bidroom.com

Η Bidroom.com είναι μια πλατφόρμα κρατήσεων με βάση την ιδιότητα του μέλους, με +120.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα με κάτω από 5% έως 25% έκπτωση στα δωμάτια σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες κρατήσεων. Οι ξενοδόχοι λαμβάνουν άμεσες κρατήσεις με προμήθεια 0% και με τη σειρά τους είναι σε θέση να προσφέρουν καλύτερες τιμές στους πελάτες τους. Ιδρύθηκε το 2014 στη Χάγη με γραφεία στο Άμστερνταμ και την Κρακοβία.

Σχετικά με την Visa Inc.

Η Visa Inc. (NYSE: V) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης  στις ψηφιακές πληρωμές.  Το προηγμένο παγκόσμιο δίκτυο επεξεργασίας, VisaNet, παρέχει ασφαλείς και αξιόπιστες πληρωμές σε όλο τον κόσμο και είναι σε θέση να χειρίζεται περισσότερα από 65.000 μηνύματα συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι