Athens Marriott Hotel από σήμερα το πρώην ξενοδοχείο Metropolitan

15-05-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με νέα ονομασία, ως Athens Marriott Hotel, τοποθετείται από σήμερα στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας το πρώην Metropolitan.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος ξενοδοχείων Χανδρή- που έχει την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού -είχε ανακοινώσει τη σχετική συμφωνία με την Marriott International τον Οκτώβριο του 2016.  H συμφωνία προέβλεπε το ξενοδοχείο να μετονομασθεί σε Athens Marriott Hotel αφού προηγηθεί από τον όμιλο η υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος ύψους άνω των 15 εκατ. δολ. για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της ξενοδοχειακής μονάδας. Η συμφωνία αφορά την παροχή υπηρεσιών franchising. Το ξενοδοχείο έχει δυναμικότητα 366 δωματίων.

Ο όμιλος Χανδρή έχει σήμερα στην ιδιοκτησία του άλλες δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Θεσσαλονίκη και στη Χίο. Ο κ. Γιώργος Παϊδούσης, πρόεδρος του ομίλου Χανδρή, είχε δηλώσει σχετικά με το κλείσιμο της συμφωνίας: «εξετάσαμε πολλά ξενοδοχειακά σήματα και επιλέξαμε αυτό που νιώθαμε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στη στρατηγική μας κατεύθυνση και στα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας».

 

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους