Η Marriott δοκιμάζει τη βραχυχρόνια μίσθωση στο Λονδίνο

26-04-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Marriott International εισέρχεται στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης σπιτιών, λανσάροντας σχετικές υπηρεσίες μέσω της Hostmaker, δοκιμαστικά για ένα εξάμηνο στο Λονδίνο. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου, η οποία λήγει τον Οκτώβριο, η Marriott θα επεκτείνει το πρόγραμμα και σε άλλες πόλεις.

Τα σπίτια του Λονδίνου θα θεωρούνται μέλη της συλλογής Tribute Portfolio της Marriott, επιχειρώντας να διασφαλίσει στους ταξιδιώτες τα στοιχεία που λείπουν από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις όπως έχουν γίνει γνωστές σήμερα. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο Εταιρικών Σχέσεων της Marriott International, κ. Connie Kim, η αλυσίδα θα επιχειρήσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και τη διασφάλιση της φιλοξενίας που εγγυάται μια μεγάλη αλυσίδα αλλά και συγκεκριμένα πρότυπα υπηρεσιών που συμμορφώνονται με την τοπική νομοθεσία.

Αντί να δημιουργήσει ένα νέο brand, η Marriott διαθέτει ήδη μια μεγάλη γκάμα δικών της brand, επισημαίνει ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hostmaker, κ. Nakul Sharma.

Η διαδικασία τσεκ ιν στα σπίτια του Tribute Portfolio θα διευκολύνονται από τα «Welcome Wizards» της Marriott, μέλη συνεργατών της που θα διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες δεν θα συναντούν δυσκολίες στον εντοπισμό του σπιτιού και που θα προσφέρουν βοήθεια στην εγκατάστασή τους αμέσως μετά την άφιξη. Οι συνεργάτες θα εκπαιδεύονται στην περιοχή ώστε να κάνουν προτάσεις περιηγήσεων σε όλο τον Λονδίνο.

Τα σπίτια θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές φιλοξενίας της Marriott, όπως υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ντιζάιν προκειμένου να ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο, ενώ οι εμπειρίες που θα προσφέρονται θα διακρίνονται για το value υπηρεσιών της Marriott.

Προς το παρόν υπάρχουν 200 σπίτια που προσφέρονται μέσα από το χαρτοφυλάκιο Tribute Portfolio στο Λονδίνο. 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός