Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Οινικές γευστικές δοκιμές στο Wine Library

24-04-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ανοίγει τις πόρτες του μοναδικού Wine Library και παρουσιάζει τα Wine Stories, μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες γύρω από τον κόσμο του κρασιού. Ειδικότερα: 

“Wine Legends of the World”

Οι κκ. Ευάγγελος Ψωφίδης, Head Sommelier και Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef υποδέχονται τους διεθνείς προσκεκλημένους τους και μέσα από μια μοναδική οινική γευστική δοκιμή σε συνδυασμό με εξαιρετικά πιάτα, καθοδηγούν τους παρευρισκόμενους της βραδιάς στην αποκωδικοποίηση των μυστικών κορυφαίων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου.

Στις 26 Απριλίου 2018 υποδέχονται ως ιδιαίτερο προσκεκλημένο τους τον Thomas Perrin, μέλος της οικογένειας Perrin στην οποία ανήκει από το 1909 το θρυλικό “Chateau de Beaucastel” και δημιουργούν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων & αρωμάτων. Μέσα από μια μοναδική οινική γευστική δοκιμή, ο κ. Thomas Perrin θα καθοδηγήσει τους λάτρεις του κρασιού, και παρευρισκόμενους της βραδιάς, στην αποκωδικοποίηση των μυστικών ενός ιδιαίτερου terroir, του Chateauneuf du Pape ενώ ο βραβευμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης θα ταιριάξει απόλυτα τα μοναδικά αρώματα των σπάνιων οίνων με μία επιλογή από εξαιρετικά εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες του.

“Wine Trails”

Με γνώμονα την ιστορία του, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται επιφανείς Έλληνες οινοπαραγωγούς. O Head Sommelier, Ευάγγελος Ψωφίδης δημιουργεί την πιο όμορφη ατμόσφαιρα για μία βραδιά γεμάτη σπάνιες φιάλες κρασιών που ωρίμασαν ανά τα έτη.Οι μοναδικές συλλογές τους, και μη διαθέσιμες ευρέως προς πώληση, ταξιδεύουν στην Αθήνα, ανοίγουν για πρώτη φορά και επιτρέπουν στα αρώματά τους να συνεπάρουν τους λάτρεις του κρασιού, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα τόσο να τα γευθούν όσο και να τα κάνουν δικά τους.

“Wine Journeys”

Η Αθήνα ταξιδεύει και το Wine Library, ανοίγει τους ορίζοντές του στους κορυφαίους οινικούς προορισμούς του κόσμου. Κάθε εποχή, ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ξεκλειδώνει τα μυστικά μίας διαφορετικής περιοχής του κόσμου και υποδέχεται τα μοναδικά κρασιά της. Ελαφριά και γεμάτα κρασιά, γεύσεις ιδιαίτερες και άλλες πιο γνώριμες, ταξιδεύουν ανά τις ηπείρους και με κοινό παρονομαστή τη λατρεία προς το κρασί, περιμένουν τους θιασώτες τους να απολαύσουν ένα πρωτότυπο ταξίδι.

“Taste & Wine Workshops”

Για τους ήδη φίλους του κρασιού και για όσους θα ήθελαν να γίνουν φίλοι του κρασιού, ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου κ. Ευάγγελος Ψωφίδης επιμελείται μία σειρά από ιδιωτικά Taste & Wine Workshops. Κατακτήστε τη γνώση της δημιουργίας του κρασιού, γνωρίστε τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων ποικιλιών σταφυλιού του κόσμου και μυηθείτε στην τέχνη του συνδυασμού κρασιού-φαγητού. Η αγάπη για το καλό κρασί και την καλή κουζίνα, συναντά τη γνώση και τη θέληση για μάθηση.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός