Ξενοδοχείο για τους λάτρεις της μουσικής άνοιξε στη Μαδρίτη

04-04-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ένα πρωτότυπο πεντάστερο μουσικό ξενοδοχείο άνοιξε στη Μαδρίτη ο ξενοδοχειακός όμιλος Barcelo, σε συνεργασία με την Kiss Media Group, στο οποίο υπάρχουν ειδικοί χώροι όπου οι επισκέπτες μπορούν να ακουν τη μουσική της αρεσκείας τους ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Το ξενοδοχείο Barcelo Imagine Hotel βρίσκεται στην περιοχή Τσαμαρτίν, διαθέτει 156 δωμάτια και 7 ορόφους, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωμένος σε διαφορετικό στυλ μουσικής.

Ο πρώτος είναι ο όροφος του ροκ, και στους καθρέφτες των δωματίων υπάρχει μια φράση του τραγουδιστή των U2, Bono. Στο δεύτερο όροφο μένουν οι λάτρεις της τζαζ και στον τρίτο όσοι θέλουν χορευτική μουσική. Οι υπόλοιποι όροφοι είναι αφιερωμένοι στα είδη μουσικής ποπ, φλαμένγκο, κλασσική και Movida Madrilena.

Πρόκειται για το τρίτο πεντάστερο ξενοδοχείο της Barcelo στη Μαδρίτη, το οποίο όμως λανσάρει ένα καινοτόμο πρότζεκ που απευθύνεται στους μουσικόφιλους ταξιδιώτες. 

Το ξενοδοχείο υπόσχεται στους επισκέπτες εμπειρίες που θα εμπλουτίζονται από την τεχνολογία, την άνεση, το κορυφαίο ντιζάιν, τη μουσική και την τέχνη.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παίξουν μουσική, στο λόμπι προσφέρεται ένα μεγάλο πιάνο και μπόνγκος.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα εστιατόριο, μπαρ στο λόμπι, γυμναστήριο, σάουνα, χώρο lounge στο roof garden και πισίνα. Το πρωινό περιλαμβάνει υγιεινά πιάτα με βιολογικά προϊόντα εξατομικευμένα στις ανάγκες των επισκεπτών και τα δωμάτια διαθέτουν smart TV, rainfall shower και δωρεάν Wi-Fi.

Μουσικές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο

Το Barcelo Imagine Hotel θα φιλοξενεί καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς μουσικές εκδηλώσεις με DJ, μπάντες και σόλο καλλιτέχνες.

Απόλυτα συγχρονισμένο με τους ρυθμούς της ζωής στην καρδιά της Μαδρίτης, το ξενοδοχείο είναι κοντά σε κόμβους τοπικής συγκοινωνίας, προσφέρονται τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να περιηγηθούν στην πόλη.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ