Παραμένει το μειωμένο μίσθωμα στο Larissa Imperial- παραχώρηση χώρου στο Πυθαγόρειο

04-04-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

O Δήμος Λαρισαίων αποφάσισε την ανανέωση της μείωσης του μηνιαίου μισθώματος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Larissa Imperial», σε ποσοστό 20% που είχε εγκριθεί με περυσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι μισθώτρια του δημοτικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Larissa Imperial», είναι η εταιρεία ΠΗΝΕΙΟΣ Α.Ε. κατόπιν φανερής προφορικής δημοπρασίας που διεξήχθη στις 15/10/2001 και δυνάμει του από 21/12/2001 Ιδιωτικού Συμφωνητικού μίσθωσης, διάρκειας 22 χρόνων.

Εξάλλου, το δημοτικό λιμενικό ταμείο Σάμου αποφάσισε την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης έναντι ανταλλάγματος στον Κοινωφελή Οργανισμό Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «Schwarz Foundation», του ισογείου και πρώτου ορόφου του πρώην ξενοδοχείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, που βρίσκεται εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Πυθαγορείου, συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ. περίπου, για χρονικό διάστημα ενός έτους  και μηνιαίο αντάλλαγμα 800 ευρώ πλέον των νόμιμων επιβαρύνσεων. Το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικούς σκοπούς και για την πραγματοποίηση εντός αυτού καλλιτεχνικών εκθέσεων ανοικτών στο κοινό. Μετά τη λήξη της παραχώρησης θα υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης της, εφόσον συνεχίζουν να εκκρεμούν ζητήματα που δεν επιτρέπουν την παραχώρηση του κτιρίου με διαδικασία ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός