Η Γιουβέντους αποκτά το δικό της ξενοδοχείο (φωτό)

22-03-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Nέο τετράστερο ξενοδοχείο ετοιμάζει η Γιουβέντους μετά την απόκτηση δικού της σταδίου, κάνοντας ένα άλμα στο μέλλον και προετοιμάζοντας το έδαφος για να γίνει η πρώτη επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου με δικό της θεματικό ξενοδοχείο.

Πρόκειται για το J Hotel, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το στάδιο Allianz και θα διαθέτει 138 δωμάτια. Ένα μέρος του θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ομάδας.

Το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο για τη σεζόν του 2018/19 και στεγάζεται σε πρώην αγροικία στα βορειοδυτικά προάστια του Τορίνο, δίπλα στο κέντρο προπονήσεων της ομάδας.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα αναπτυχθεί σε επιφάνεια 11.200 τ.μ., σε οικόπεδο που ανήκει στο fund J Village, όμως τη διαχείριση θα αναλάβει η εταιρία B & W Nest Srl, της οποίας το 60% ανήκει στον όμιλο Eden Travel και το 40% στην ομάδα της Γιουβέντους.

Το J Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ιταλία που θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή επαγγελματικού ποδοσφαιρικού κλαμπ: Η μια του πτέρυγα θα είναι αφιερωμένη στην ομάδα και το υπόλοιπο ξενοδοχείο θα είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες, τουρίστες και οπαδούς της ομάδας οι οποίοι θα μπορούν να μείνουν δίπλα στα είδωλά τους.

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει περιοχή catering, συνεδριακούς χώρους, πάρκο 2.200 τ.μ. και σπα. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην κουζίνα, και θα λειτουργήσει εστιατόριο 200 θέσεων. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του καλοκαιριού του 2018.

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες