Είσοδος των Moxy Hotels στην Ελλάδα την ερχόμενη 3ετία

07-03-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Είσοδο στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά πρόκειται να πραγματοποιήσει την ερχόμενη τριετία η αλυσίδα μπουτικ ξενοδοχείων της Marriott International, Moxy, που απευθύνεται σε ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με τον μεγάλο διεθνή όμιλο της Marriott, τα επόμενα χρόνια θα λειτουργήσει ξενοδοχείο Moxy στην περιοχή της Πάτρας.

To brand Moxy πρόκειται να επεκταθεί σε περισσότερους από 40 προορισμούς της Ευρώπης την ερχόμενη τριετία, σύμφωνα με τα σχέδια της Marriott, σε αγορές που παρουσιάζουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη αλλά και σε καθιερωμένες.

Οι χώρες που θα αναπτυχθούν οι μονάδες αυτές την ερχόμενη 3ετία είναι…

-Γερμανία | Ήδη διαθέτει 9 Moxy hotels και θα προστεθούν άλλα 16 που θα ανοίξουν μέχρι τα τέλη του 2019 σε μεγάλες πόλεις.

-Ην. Βασίλειο | Μετά τα πρόσφατα εγκαίνια των Moxy London Excel και Moxy London Stratford, προστίθενται άλλα 5 νέα που θα λειτουργήσουν μέσα στο 2018.

-Σκανδιναβία | Εκτός από το πρόσφατο άνοιγμα του Moxy Oslo X, θα λειτουργήσουν νέα στη Δανία (Κοπεγχάγη) και Νορβηγία (Stavanger).

Είσοδος θα γίνει για πρώτη φορά στις εξής αγορές: Ολλανδία (Άμστερνταμ, Χάγη), Γαλλία (Παρίσι, Λιλ, Μπιοτ), Πορτογαλία (Λισαβόνα), Πολωνία (Βαρσοβία, Ποζναν, Κατοβίτσε και Στσέτσιν), Γεωργία (Τιφλίδα), Ελβετία (Βέρνη και Λοζάνη), Ιρλανδία (Δουβλίνο) και Ελλάδα.

Επί του παρόντος έχουν υπογραφεί συμβόλαια για τη λειτουργία 50 νέων ξενοδοχείων Moxy στην Ευρώπη, τα οποία θα εγκαινιασθούν έως και το 2020.

Το brand σημειώνει αλματώδη ανάπτυξη σε χώρες όπως η Γερμανία και το Ην. Βασίλειο ενώ πρόσφατα εισήλθε στη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία.

Τα ξενοδοχεία Moxy λανσαρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Ευρώπη με το Moxy Milan και έκτοτε περιλαμβάνουν 20 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, τη Β. Αμερική και την Ασία-Ειρηνικό, με πάνω από 90 μονάδες σε φάση ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο.

Λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό με franchise στο κόνσεπτ των μπουτικ ξενοδοχείων για νεαρούς ταξιδιώτες της επόμενης γενιάς, συνδυάζοντας ντιζάιν με στυλ και προσεγγίσιμες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Με υπνοδωμάτια εξοπλισμένα με διευκολύνσεις της τεχνολογίας, με έντονους χρωματικά χώρους λόμπι και ζεστές, μοντέρνες υπηρεσίες, το Moxy έχει στόχο να εκπλήξει τους ταξιδιώτες μέσα από μια εμπνευσμένη και διασκεδαστική εμπειρία.

Τα ξενοδοχεία Moxy συμμετέχουν στο βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας Marriott Rewards που περιλαμβάνει τα The Ritz-Carlton Rewards. 

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας