Πασχαλινές εξορμήσεις στα ξενοδοχεία της Grecotel

07-03-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το φετινό Πάσχα τα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel υποδέχονται τους επισκέπτες με πασχαλινά προγράμματα για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας παρέα με την οικογένεια ή τους φίλους.

Με επίκεντρο την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, τα resorts της Grecotel στην Κυλλήνη, το Ρέθυμνο, το Σούνιο, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα και την Καλαμάτα προσκαλούν τους επισκέπτες να γνωρίσουν τα ξεχωριστά ήθη και έθιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τις πασχαλινές σας αποδράσεις.

Ο συνδυασμός της κατανυκτικής ατμόσφαιρας των ημερών και της ανοιξιάτικης φύσης, με το στυλ των ξενοδοχείων της Grecotel, τα εορταστικά γεύματα, το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, τις εκδρομές και τις αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά στη Grecoland, καθώς και ευκαιρίες για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνισης στα spa των ξενοδοχείων, υπόσχονται μία άκρως εορταστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

OLYMPIA RIVIERA & AQUA PARK | Κυλλήνη

Ειδυλλιακό περιβάλλον με υδάτινο πάρκο για τα παιδια. Προσφέρεται τετραήμερο πρόγραμμα και spa με θαλασσοθεραπεία. Πάσχα με τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου. 

CARAMEL | Ρέθυμνο

Εδώ οι καρδιές λύνονται  - και δένονται - με καλή παρέα, ρακή, άγριες αγκινάρες και χειροποίητα παξιμάδια βουτηγμένα σε αρωματικό λάδι, όλα από την φάρμα Agreco. 

CAPE SOUNIO | Αττική 

Πάσχα με κατάνυξη στο ακρωτήρι του Μύθου και όλη την πολυτέλεια του Cape Sounio. Ειδικό τετραήμερο πρόγραμμα και δραστηριότητες. Spa με Ayurveda, βεγγαλικά, παραδοσιακά εορταστικά γεύματα με επιλεγμένες συνταγές και υλικά από τα χωριά της Κρήτης και γλέντι με ζωντανή μουσική. 

ASTIR * EGNATIA ALEXANDROUPOLIS | Αλεξανδρούπολη

Μέσα σε ένα καταπράσινο πευκόδασος που συναντά τη θάλασσα, το Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis αποτελεί ιδανικό σκηνικό για τις  Άγιες Μέρες του Πάσχα με τα ήθη και τις παραδόσεις. 

LARISSA IMPERIAL | Λάρισα 

Με ορμητήριο το πολυτελές Larissa Imperial, οι εμπισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τον Τύρναβο, την Ελασσόνα & την Αγιά με τα ξεχωριστά έθιμά τους με ρίζες που χάνονται στα βάθη των αιώνων.

FILOXENIA | Καλαμάτα 

Αυθεντικές στιγμές παράδοσης, πανδαισία γεύσεων και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια δίπλα στη θάλασσα, αλλά και Σαϊτοπόλεμος στην παραλία της Καλαμάτας.

διαβάστε ακόμα

Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ
Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.
Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters
Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024
ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες
KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού