Περιφέρεια Κρήτης: Aπόρριψη υπαγωγής σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για 3 νέα ξενοδοχεία και μία ανακαίνιση

05-03-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την απόρριψη 3 αιτήσεων υπαγωγής σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την δημιουργία 3 ξενοδοχείων και μίας αίτησης για υπαγωγή που αφορούσε ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας αποφάσισε η Περιφέρεια Κρήτης λόγω έλλειψης μέρους των δικαιολογητικών.

Αναλυτικά, αποφάσισε:

- την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στις διατάξεις του Ν. 4339/2016, και ειδικότερα στο καθεστώς «Γενική Επιχειρηματικότητα», του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΖΑΜΠΕΛΙΟΥ 28 ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣ/ΠΗ Ε.Π.Ε.  που αναφέρεται στην μετατροπή του παραδοσιακού και διατηρητέου κτιρίου στο παλιό λιμάνι Χανίων πάνω στη θάλασσα σε ξενοδοχειακή και τουριστική επιχείρηση Boutique Hotel 5 * luxury hotel κοντά στη συναγωγή για προσέλκυση τουριστών από το Ισραήλ όλο το χρόνο με επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου , στη θέση παλιό Λιμάνι , του Δήμου Χανίων με συνολικό επιλέξιμο κόστος 1.066.027,85 ευρώ.

-την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στις διατάξεις του ν. 4339/2016, και ειδικότερα στο καθεστώς «Νέες ανεξάρτητες ΜΜΕ», του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝSΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (αριθμός φακέλου Π10/7/00015/Α) που αναφέρεται στην δημιουργία νέας ξενοδοχειακής μονάδας κλασσικού τύπου τεσσάρων αστέρων. Το ξενοδοχείο θα προκύψει από την μετατροπή διατηρητέου τριώροφου συγκροτήματος που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων, στην περιοχή Ταμπακαριά (Συνοικία Χαλέπα). Το συνολικό επιλέξιμο κόστος είναι 2.536.369,47 ευρώ.

-την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στις διατάξεις του ν. 4339/2016, και ειδικότερα στο καθεστώς «Γενική Επιχειρηματικότητα», του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΕΘΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙQΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ  που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχειακής επιχείρησης υψηλών προδιαγραφών για διαμονή πληρωμάτων των πλοίων που εξυπηρετεί η επιχείρηση, στο Δήμο Σούδας,  με συνολικό επιλέξιμο κόστος 1.192.019,07.

-την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στις διατάξεις του ν. 4339/2016, και ειδικότερα στο καθεστώς ενισχύσεων «Γενική Επιχειρηματικότητα», του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΑΕ που αναφέρεται στην ανακαίνιση 63 κοινών δωματίων και 2 δωμάτια για ΑΜΕΑ, αντικατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού στη κουζίνα και τα υδραυλικά συστήματα καυστήρων, ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών κοινοχρήστων χώρων. στη θέση Σταλίδα του Δήμου Χερσονήσου με συνολικό επιλέξιμο κόστος 420.997,40 ευρώ.

 

 

διαβάστε ακόμα

Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα