Four Seasons: Στα ξενοδοχεία που ανοίγουν το 2018 το Astir Palace

23-01-18 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στα σχέδια της Four Seasons για τη λειτουργία νέων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο το 2018 περιλαμβάνεται το Astir Palace στην αθηναϊκή ριβιέρα, έπειτα από την ανακαίνιση και ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ανακοίνωση της Four Seasons για τη λειτουργία του ξενοδοχείου, που θα είναι το πρώτο του μεγάλου ξενοδοχειακού οργανισμού στην Ελλάδα.

Η έναρξη της λειτουργίας του έχει τοποθετηθεί στις αρχές του καλοκαιριού και πάντως μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2018.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Four Seasons, ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης θα διαθέτει 303 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 61 μπανγκαλόους, σπα με 10 δωμάτια θεραπείας και χαλάρωσης (με δυο σουίτες), αίθουσα υδροθεραπείας με συντριβάνια, γυμναστήιο και ακαδημία τένις, δυο εξωτερικές πισίνες και μια εσωτερική, δυο ιδιωτικές παραλίες καθώς και πρόσβαση στο Astir Beach Club, πρόγραμμα για τα παιδιά και χώροι εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 12 έως 560 άτομα.

Όπως έχει αποκαλύψει το Tornos News, γενικός διευθυντής του Four Seasons Astir Palace, είναι ο ελληνικής καταγωγής Sam Ioannidis, βετεράνος της διάσημης ξενοδοχειακής αλυσίδας, ο οποίος πρόσφατα άνοιξε το Four Seasons του Άμπου Ντάμπι στο Al Maryah Island. 

Για το 2018, σύμφωνα με την ανακοίνωση της  Four Seasons, έχουν προγραμματισθεί επίσης τα εγκαίνια άλλων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. 

Σε αυτά περιλαμβάνεται το Twenty Grosvenor Square, Four Seasons Residence, στο Λονδίνο, το Petronas Towers στην Κουάλα Λουμπούρ, το Private Residences στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας καθώς και το δεύτερο ξενοδοχείο στις Σϋχέλλες στο απομονωμένο Desroches Island.

Η Four Seasons επιστρέφει επίσης στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ με ένα νέο ξενοδοχείο που θα στεγαστεί στο υψηλότερο κτίριο της πόλης, με έμφαση στην τεχνολογία. Τέλος, θα πραγματοποιήσει είσοδο στη Βραζιλία με ένα νέο ξενοδοχείο στο Σάο Πάολο.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός