Διεθνής διάκριση για το “Conte Marino Luxury Villas”

12-10-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σημαντική διάκριση απέσπασε το συγκρότημα πολυτελών βιλών “Conte Marino Luxury Villas” στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού “World Travel Awards 2017” που διοργανώθηκε στις 30/9 στην Αγία Πετρούπολη στην Ρωσία.

Οι βίλες βραβεύθηκαν ως “Greece’s Leading Luxury Villa 2017”, οι κορυφαίες πολυτελείς βίλες στην Ελλάδα, διάκριση που απονεμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς τα “Conte Marino Luxury Villas” είχαν αποσπάσει το ίδιο βραβείο και το 2016.

Τα “Conte Marino Luxury Villas” βρίσκονται στα Χανιά Κρήτης και αποτελούν ένα ιδιαίτερο συγκρότημα πολυτελών βιλών, το οποίο συνδυάζει βραβευμένη αρχιτεκτονική εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον, εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, ανώτατο επίπεδο πολυτέλειας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όλα αυτά σε συνδυασμό βεβαίως με το πολύ προσεγμένο personalized service και την παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας και concierge από τους ιδιοκτήτες του συγκροτήματος.

Τα “Conte Marino Luxury Villas” αποτελούν associated member της Oceanos Hotels Group Greece στα Χανιά Κρήτης, μέλος του luxury portfolio της εταιρείας. Η Oceanos Hotels Group Greece προωθεί τα πολυτελή συνεργαζόμενα καταλύματα, μέλη του, κάθε χρόνο σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού σε Λονδίνο, Βερολίνο, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι καθώς και τα υποστηρίζει τόσο σε marketing strategy όσο και σε sales management. Τα καταλύματα, ξενοδοχεία και βίλες μέλη της Oceanos Hotels Group Greece αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα στην τουριστική αγορά μέσα σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο hotel brand με πολλαπλή δικτύωση και πωλήσεις.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour