Απόφαση για σφράγιση ξενοδοχείου στο Τολό

06-10-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Περιφερειακή Υπηρεσία Πελοποννήσου αποφάσισε την σφράγιση του ξενοδοχείου 2 αστέρων με διακριτικό τίτλο «ΧΡΙΣΤΙΝΑ», επί της οδού Μπουμπουλίνας 7, στο Τολό Ασίνης για λόγους, όπως αναφέρεται στην απόφαση, προστασίας Δημοσίου συμφέροντος και λόγω της διαπιστωθείσας παράνομης λειτουργίας του.Με την έκδοση της  Απόφασης σφραγίζεται και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων, του ως άνω τουριστικού καταλύματος.  Η εκτέλεση της απόφασης θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την 30/04/2018, από το αρμόδιο όργανο, πριν από την έναρξη της προσεχούς θερινής τουριστικής περιόδου, σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιηθούν στην ενδιαφερόμενη επιχείρηση.

Η εκμεταλλεύτρια του Ξενοδοχείου καλείται να εκκενώσει και να μεταφέρει τους πελάτες που τυχόν θα διαμένουν σε αυτό, σε ξενοδοχείο της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας στην ίδια περιοχή. Επίσης μέχρι την ημερομηνία σφράγισης του καταλύματος η εκμεταλλεύτρια του ξενοδοχείου θα πρέπει να έχει μεριμνήσει για την απομάκρυνση τυχόν ευαλλοίωτων ειδών, ευπαθών προϊόντων και εξοπλισμού, τρίτων, καθώς και να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας των εγκαταστάσεων. Επίσης θα πρέπει να παρευρίσκεται κατά τη σφράγιση εκπρόσωπός της, διαφορετικά αυτή θα γίνει εν απουσία της.

Το Ξ.Ε.Ε., παρακαλείται για τον ορισμό εκπροσώπου του ως παρατηρητή.

Η αποσφράγιση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθεί μόνον όταν συντρέξουν οι νόμιμες προϋποθέσεις. Τυχόν παραβίαση της σφράγισης τιμωρείται.

Η απόφαση δεν αποτελεί διοικητική κύρωση αλλά διοικητικό μέτρο και ως τέτοια δεν επιδέχεται ενδικοφανούς προσφυγής ενώπιον της υπό του Ν.3270/2004 (άρθρο 4 παρ. 6 εδάφ. δ') οριζόμενης πενταμελούς Επιτροπής Προσφυγών του Υπουργείου Τουρισμού. Ωστόσο επισημαίνεται ότι η ενδιαφερόμενη επιχείρηση δύναται να προσφύγει κατά της παρούσας Απόφασης στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια εντός των νομίμων προθεσμιών.

 

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google