Τρεις σημαντικές διακρίσεις για τα ξενοδοχεία της οικογένειας Κοκοτού στην Ελούντα

03-10-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel της οικογένειας Κοκοτού στην Ελούντα βραβεύτηκε ως το "Κορυφαίο Ξενοδοχείο στη Μεσόγειο" στα ετήσια "World travel awards", που θεωρούνται ευρέως ως τα "Όσκαρ του Τουρισμού".

Σύμφωνα με την εταιρεία η αναγνώριση είναι σημαντική, τόσο για την επιχείρηση όσο και για τη χώρα, ενώ θα φέρει ακόμη περισσότερες επενδύσεις σε αυτόν τον προορισμό.  Τέτοια διεθνή βραβεία απαιτούν συνεχή βελτίωση, ώστε το ξενοδοχείο να προσφέρει κάθε χρόνο αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και χώρους διαμονής.

Σε μια άλλη σημαντική εκδήλωση για τον παγκόσμιο τουρισμό, τα Seven Star Awards, το Six Senses Spa της οικογένειας Κοκοτού βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ.Φώτης Κοκοτός που δήλωσε: «Έντεκα χρόνια μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Six Senses Spa στην Ελούντα παραμένει το καλύτερο της χώρας μας, κυρίως χάρη στις άοκνες προσπάθειες των ανθρώπων μας. Σε αυτούς ανήκει πραγματικά αυτό το βραβείο»

Τέλος, η “Bίβλος του παγκόσμιου τουρισμού”, το περιοδικό Conde Nast Traveller, δημοσιεύσε για άλλη μια χρονιά τη λίστα με τις επιλογές των αναγνωστών του, τα φημισμένα “Readers’ Choice Awards 2017”. Στην λίστα αυτή το Six SensesSpa στην Ελούντα βρίσκεται ανάμεσα στα 20 καλύτερα σπα στον κόσμο, ενώ είναι και το μοναδικό στην Ελλάδα που έλαβε αυτή τη διάκριση.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι