Νέες τουριστικές κατοικίες και αλλαγές χρήσης σε ξενοδοχεία

28-09-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για τη δημιουργία νέων τουριστικών κατοικιών σε Ρέθυμνο και Κέρκυρα καθώς και για την αλλαγή χρήσης κτιριακών εγκαταστάσεων για τη λειτουργία τους ως ξενοδοχεία σε Νάξο και Θάσο. 

Η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης χορήγησε άδεια δόμησης για νέα τουριστική επιπλωμένη κατοικία σε τρία επίπεδα με πισίνα στη περιοχή Τζαγιακος  εντός του Οικισμού Ατσιπιοπούλου στο Ρέθυμνο. Κύριος του έργου είναι ο κ. Αντώνης Παπαξελάκης.

Η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κέρκυρας χορήγησε άδεια δόμησης για την ανέγερση διώροφης τουριστικής επιπλωμένης κατοικίας με υπόγειο και πισίνα στη περιοχή Νησάκι στη Κέρκυρα. Κύριος του έργου είναι ο κ. Πουλημας Γιώργος.

Η υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων χορήγησε άδεια δόμησης για την αλλαγή χρήσης διώροφου κτιρίου με υπόγειο σε ξενοδοχείο στη περιοχή Αγίου Γεωργίου Νάξου, Κύριος  του έργου είναι  η κ. Κλουβάτου Άννα - Δήμητρα.

Η υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Καβάλας  χορήγησε άδεια δόμησης  για την αλλαγή χρήσης 1ου ορόφου κτιρίου στον οδό Θεαγένη στο Λιμένα Θάσου σε ξενοδοχείο 2 αστέρων. Κύριος του έργου είναι η κ. Μαρία Κασαπάκη.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι