Tα Club Aldiana "επιστρέφουν" στον Thomas Cook

26-09-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε στρατηγική συνεργασία με τη σουηδική επενδυτική εταιρία LMEY προχώρησε η Thomas Cook προκειμένου να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο επώνυμων ξενοδοχείων της.

Η Thomas Cook απέκτησε από την LMEY μερίδιο 42% στην Aldiana, για γερμανική εταιρία, που μέχρι το 2012 ανήκε στον τουρ οπερέιτορ. Η Aldiana λειτουργεί 8 club resort δραστηριοτήτων στην Ισπανία, την Ελλάδα (1 στην Κρήτη), την Κύπρο, την Τυνησία και την Αυστρία με σχέδια για λειτουργία άλλων 4 μέσα στην ερχόμενη διετία.

Μετά τη συμφωνία, η Aldiana θα προστεθεί στα 6 ξενοδοχειακά brand της Thomas Cook.

Thomas Cook και LMEY θα εργασθούν μαζί για να δημιουργήσουν μια κοινή πλατφόρμα ξενοδοχειακών επενδύσεων, προκειμένου να επιταχύνουν την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου επώνυμων ξενοδοχείων της Thomas Cook.

Κάθε πλευρά θα συμβάλλει τουλάχιστον με πέντε ιδιόκτητα και διαχειριζόμενα ξενοδοχεία. Τα ξενοδοχεία αυτά, τα οποία έχουν συνολική αξία 150 εκατ. λιρών, θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό νέων ξενοδοχείων και resort στις αγορές προορισμών της Thomas Cook.

Η στρατηγική συνεργασία με την LMEY, με αποδεδειγμένη ανάπτυξη πολύ επιτυχημένων μονάδων σε προορισμούς παραλίας, μας προσφέρει την ιδανική εκκίνηση για να επιταχύνουμε αυτό το κρίσιμο τμήμα της στρατηγικής μας, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook, κ. Peter Fankhauser. Όπως είπε, η απόκτηση μεριδίου στα Aldiana Club διευρύνει την προσφορά μας σε premium επώνυμες διακοπές σε club resorts που συμπληρώνει και αναβαθμίζει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο ανοίγοντας επιπλέον τον ορίζοντα για νέες μονάδες στο μέλλον.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google