Ο ...συνταγματάρχης ξενοδόχος στην Αθήνα

16-08-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι εξελίξεις στην ξενοδοχειακή σκακιέρα της Αττικής βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη, σημειώνει ο έμπειρος τουριστικός παράγοντας, που αρθρογραφεί συχνά στο Tornos News, με αφορμή την επισημοποίηση σήμερα της εξασφάλισης των Αστεριών Γλυφάδας από την Grivalia. H αγορά, τονίζει, αναμένει πλέον το αποτέλεσμα των διαγωνισμών για το KING GEORGE και για το  πρώην ακίνητο της Αγροτικής Τράπεζας,  που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το γκρουπ Λασκαρίδη εκφράζει σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά του KING GEORGE και για την μακροχρόνια μίσθωση του πρώην ακινήτου της Αγροτικής που παλαιότερα στέγαζε το ξενοδοχείο KING'S PALACE.

Ο λόγος είναι προφανής, ώστε ο Όμιλος Λασκαρίδη, έχοντας ήδη το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, να είναι κυρίαρχος στον ξενοδοχειακό χώρο στην περιοχή του Συντάγμστος και, όπως λέει η αγορά, θέλει να γίνει.... ο συνταγματάρχης ...ξενοδόχος στην περιοχή.

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας