Grace Santorini: Η αγαπημένη πισίνα του διεθνούς τύπου

14-08-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Γι’ ακόμη ένα καλοκαίρι, χάρη στο μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της, η Σαντορίνη αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Οι πολυτελείς εμπειρίες που προσφέρει το νησί μονοπωλούν συχνά το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου, με τελευταίο δείγμα τα διθυραμβικά σχόλια που έχει αποσπάσει η μοναδική πισίνα υπερχείλισης του εμβληματικού ξενοδοχείου Grace Santorini, στο Ημεροβίγλι.

Υπό τον τίτλο «Κολυμπήστε πάνω από ένα ηφαίστειο στη μεγαλύτερη πισίνα υπερχείλισης της Σαντορίνης», το έγκριτο ταξιδιωτικό portal Travel+Leisure υπογραμμίζει την απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρει το κολύμπι στη συγκεκριμένη πισίνα, παρομοιάζοντας την εμπειρία με ένα νοερό πλωτό ταξίδι πάνω από την Καλντέρα. 

Αντίστοιχα, σε σχετική του δημοσίευση, το γαλλικό LOfficiel.com κατατάσσει το Grace Santorini σε ένα από τα καταλύματα με τις εντυπωσιακότερες πισίνες υπερχείλισης παγκοσμίως, ενώ ο Telegraph, σε αφιέρωμά του στους 50 καλύτερους προορισμούς για νέα ζευγάρια δε διστάζει να χαρακτηρίσει την πισίνα υπερχείλισης του Grace Santorini ως “εκπληκτική” (breathtaking).

Τα θετικά σχόλια στα βρετανικά μέσα συνεχίζονται, με το InStyle.co.uk να συμπεριλαμβάνει την πισίνα του ξενοδοχείου στις 10 καλύτερες διεθνώς, επισημαίνοντας ότι, χάρη στην ανεμπόδιστη θέα προς την Καλντέρα και το Αιγαίο, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για την τέλεια φωτογραφία στο Instagram!

Δεν είναι ανάγκη να είναι ένοικος του Grace Santorini κανείς για να βιώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία! Αρκεί μια επίσκεψη στο υπαίθριο εστιατόριο Santoro, δίπλα στην εμβληματική πισίνα υπερχείλισης του Grace Santorini, συνοδεία ενός από τα signature πιάτα του Executive Chef Σπύρου Αγιούς, όπως ψάρι Bonito μαγειρεμένο με τη μέθοδο tataki, φάβα Σαντορίνης αρωματισμένη με wasabi, πράσινο μήλο και σάλτσα κάπαρης με σταφίδες sultana, μακαρονάκι μαγειρεμένο με γαρίδες και αγκινάρες σερβιρισμένο με ξινοτύρι, αβγοτάραχο σκόνη και ζαχαρωμένο λεμόνι αλλά και αποξηραμένο χταπόδι, πουρέ από μπιζέλια εποχής, τηγανητή πολέντα και σάλτσα με λάιμ, τρούφα και μέλι. 

Ο Σπύρος έχει αναλάβει τα ηνία της κουζίνας του Grace Santorini από το 2009. Έχοντας ήδη αποσπάσει το βραβείο «Ελληνικής Κουζίνας για το 2016» και το βραβείο του «Νέου Ταλαντούχου Σεφ 2016» στο πλαίσιο των βραβείων  «Χρυσοί Σκούφοι 2016», ο Σπύρος και η ομάδα του χάρισαν το 2017 στο Santoro τον πρώτο του «Χρυσό Σκούφο». Οι Χρυσοί Σκούφοι (Toques d’Or) είναι ευρέως αναγνωρισμένοι ως ο πιο έγκυρος θεσμός γαστρονομίας στην Ελλάδα, καθιερώνοντας το Santoro ως ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια στη χώρα. 

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour