Το Santo Maris Oia υποψήφιο στα World Spa Awards

31-07-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με μακρόχρονη παράδοση στο χώρο της φιλοξενίας ως μέρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, το Spa του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Greece’s Best Resort Spa 2017» στο πρόγραμμα βραβείων υψηλού κύρους World Spa Awards.

Το ότι το Spa του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa είναι υποψήφιο ως ένα από τα καλύτερα Resort Spa στην Ελλάδα αποτελεί από μόνο του τιμητική διάκριση. Παράλληλα όμως και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα βραβείων συνιστά σημείο αναφοράς για την αριστεία, η υποψηφιότητα αυτή αποτελεί επίσης αναγνώριση και επιβράβευσή για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa.

Η υποψηφιότητα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι, παρότι το νεόχτιστο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa διανύει μόνο τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το 300 τ.μ. Spa του συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα καλύτερα της Σαντορίνης. Και αυτό χάρη στην ποικιλία αλλά και τη μοναδική ποιότητα των προσφερόμενων θεραπειών ομορφιάς και ευεξίας.

Το πολυτελές Spa του Santo Maris Oia αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, η οποία συνίσταται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στα ιδανικά της Κρητικής φιλοξενίας και στην προώθηση των Ελληνικών στοιχείων και προϊόντων, καθώς στις περισσότερες θεραπείες οι τεχνικές και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν εμπνευστεί από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Το νεόχτιστο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa άνοιξε τις πόρτες του το 2016, ως η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά που δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1975. Χτισμένο σε προνομιακή θέση στην άκρη της Οίας, η ιδιωτικότητα και η άμεση θέα στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Οίας είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αποτελείται από 44 σουίτες και βίλλες, ενώ διαθέτει 4 εξωτερικές πισίνες, το 300 τ.μ. Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και για τους λάτρεις των γεύσεων το εστιατόριο Alios Ilios με έμφαση στην Κρητική κουζίνα.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή