Διαγωνισμός για ξενοδοχειακές κλίνες στη Δράμα

27-07-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας προκήρυξε συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την εκτέλεση του έργου: «Υπηρεσίες ξενοδοχείων για τη μίσθωση δωματίων», με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά μονάδα, για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο.

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 48.220,11 χωρίς Φ.Π.Α. Κλειστές προσφορές θα κατατίθενται στη γραμματεία του Πολιτιστικού Οργανισμού - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, Βεργίνας 218 Α΄, ΤΚ 66133, Δράμα, μέχρι την Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 14:30 μ.μ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον τριμελούς Επιτροπής, την Παρασκευή 4 Αυγούστου και ώρα 10.00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Οι υποψήφιες επιχειρήσεις θα υποβάλουν προτάσεις και θα επιλεγούν με αναφορά σε μια ενιαία τιμή βάσης ανά τύπο δωματίου. Η εκάστοτε επιλεγείσα επιχείρηση θα λαμβάνει επιπλέον ποσό αμοιβής ανά δωμάτιο, προστιθέμενο επί της τιμής βάσης εκάστου τύπου δωματίου, κλιμακωτά ανά κατηγορία ξενοδοχείου και συγκεκριμένα : +5 ευρώ για 2 αστέρια, + 10 ευρώ για 3 αστέρια, +15 ευρώ για 4 αστέρια, +20 ευρώ για 5  αστέρια. Ως τιμές βάσης-ενδεικτικές τιμές ανά τύπο δωματίου, επί των οποίων θα κατατεθούν οι μειοδοτικές προσφορές, ορίζονται: Δίκλινο: 52 ευρώ, Τρίκλινο: 70 ευρώ. Στις ανωτέρω τιμές και ποσά συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύων Φ.Π.Α.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων